Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Webontwikkeling van websites en webshops

Een compleet nieuwe website laten maken? Een bepaalde plug-in voor je al bestaande WordPress nodig? Of wil je jouw winkel uitbreiden met een converterende webshop? Restyles regelt het voor je. Onze developers zijn zo goed met code dat ze zelfs de matrix nog kunnen ontcijferen. 

Het enige wat jij dus hoeft te doen is met het idee te komen. De uitvoering, dat doen wij wel. Als webontwikkelaars bieden we een breed aanbod aan diensten aan, van maatwerk website ontwikkeling tot custom WordPress plug-ins en het bouwen van complete webshops.

Direct naar:

Onze webspecialiteiten

Restyles heeft brede ervaring met het ontwikkelen van maatwerk websites en webshops, custom modules en plug-ins voor in WordPress, en webapplicaties. Ons team bestaat uit zowel front-end als back-end developers, waardoor we alles op het gebied van webontwikkeling kunnen aanbieden. Probeer ons dus maar eens te verrassen met een uitdaging die we nog niet eerder zijn aangegaan.

Maatwerk website ontwikkeling

Een maatwerk website is een website die van A tot Z voor je wordt gebouwd en vervolgens kant-en-klaar aan je wordt opgeleverd. Dit biedt veel mogelijkheden qua styling en ingebouwde functionaliteiten. Wij bouwen websites precies volgens je wensen.

Meer over maatwerk website ontwikkeling

WordPress ontwikkeling

WordPress is ’s werelds meest gebruikte en populairste Content Management Systeem (CMS). Niet alleen is het relatief makkelijk te gebruiken, ook biedt WordPress veel opties om zelf dingen binnen het CMS aan te passen. Wij leveren websites met een maatwerk WordPress thema, waardoor de website volledig in jouw huisstijl gebouwd kan worden.

Meer over WordPress ontwikkeling

Custom WordPress plug-ins

Plug-ins bieden in WordPress de mogelijkheid om functionaliteiten aan een website of het CMS-systeem zelf toe te voegen. Deze plug-ins zijn ideaal voor mensen die zelf geen programmeur zijn. Restyles bouwt custom WordPress plug-ins en zorgt ervoor dat jij zelf geen enkele regel code hoeft te typen.

Meer over WordPress plug-in ontwikkeling

WooCommerce ontwikkeling

WooCommerce is een van de bekendste WordPress plugins om het systeem naar een complete en functionele webshop om te zetten. Ook is het de meest gebruikte software voor webshops. Wij kunnen niet alleen complete WooCommerce webshops voor je bouwen, ook ontwikkelen we modules op maat die je aan je WooCommerce store kunt toevoegen.

Meer over WooCommerce ontwikkeling

Front-end ontwikkeling

Met de front-end wordt het gedeelte van een website, webshop of app bedoeld die voor de gebruiker of bezoeker te zien is. Onze developers verstaan programmeertalen als HTML, CSS en Javascript als geen ander. Daardoor kunnen we allerlei front-end toepassingen ontwikkelen, waarbij we toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid altijd voorop stellen.

Meer over front-end ontwikkeling

Magento ontwikkeling

Magento is een populair systeem om webshops op te draaien en mee te beheren. Net als WooCommerce biedt het ook zeer veel mogelijkheden om uit te breiden en modules op maat toe te voegen. Wij hebben veel ervaring met Magento en het ontwikkelen van speciale functionaliteiten.

Meer over Magento ontwikkeling

Waarom kiezen voor maatwerk webontwikkeling?

Natuurlijk, je kunt de makkelijke route nemen, waarbij je een WordPress site aanmaakt en een standaard template installeert. Maar is dat nu echt wat je als bedrijf wilt? Door voor een maatwerk website te kiezen worden al je ideeën en wensen naar een mooie, passende en gebruiksvriendelijke website of webshop vertaald.

 • Website in je eigen huisstijl: volledige vrijheid in design en functionaliteit
 • Mogelijkheid om modules toe te voegen die zaken automatiseren, waardoor jij tijd bespaart
 • Optimale gebruikerservaring
 • Geen beperkingen in functionaliteit
 • Altijd de mogelijkheid om je website aan te passen


Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Voordat we echt uit de startblokken schieten maken we eerst kennis met elkaar. Hoe meer we van je weten en hoe beter we bekend zijn met je wensen, hoe beter wij ons werk kunnen doen.

 2. Brainstorm & concepting

  De plannen liggen op tafel, en wij gaan ermee aan de slag om ze concreter vorm te geven. Daarbij denken zowel onze developers als designers mee, zodat jouw website, app of module zowel gebruiksvriendelijk als functioneel is.

 3. Uitvoering van ontwikkeling

  Tijd voor het echte werk. We beginnen met de ontwikkeling van het project.

 4. Tussentijdse opleveringen & testrondes

  Gedurende onze werkzaamheden laten we je niet in het donker tasten. Daarom zorgen we voor tussentijdse opleveringen en testrondes, zodat je tijdens iedere fase mee kunt blijven kijken.

 5. Nazorg & optimalisatie

  Als het project afgerond is leveren we je deze kant-en-klaar op. Blijkt dat er achteraf toch nog een paar puntjes op de i gezet moeten worden? Dan doen we daar helemaal niet moeilijk over.

Veelgestelde vragen

Webontwikkeling is voor veel mensen abracadabra. We snappen het daarom heel goed als je vragen hebt over de mogelijkheden of gang van zaken. Kijk hier gerust tussen de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat is webontwikkeling?

Webontwikkeling is het ontwikkelen van websites, webshops, of modules of plugins die op websites gebruikt worden. Het kan daarbij om allerlei verschillende functionaliteiten gaan: dingen die direct op de website te zien zijn (front-end webontwikkeling), of systemen die hun werking doen ‘achter de schermen’ (back-end webontwikkeling).

Hoe lang duurt webontwikkeling op maat?

Voor welke CMS-systemen doen jullie webontwikkeling?

Heb ik jullie na de oplevering nog nodig?

Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

Ons team van specialisten staan klaar om je idee naar een hoger niveau te tillen.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.