Online marketing

Terug naar overzicht

Jouw bedrijf de wereld over met social media

Je herkent het vast wel: je bent door je favoriete social media kanaal aan het scrollen en komt opeens een advertentie tegen. Met social media marketing zorg je ervoor dat mensen op die advertentieplek voortaan jouw bedrijf of merk zien.

Social media zijn tegenwoordig niet meer uit het dagelijks bestaan weg te denken. Platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn hebben een enorm bereik. Social media marketing is daarom voor veel bedrijven en merken de ideale marketing keuze.

Direct naar:

Onze Social Media succesformule

Restyles is geen groentje op het gebied van social media marketing. Omdat wij al voor veel bedrijven hun socialmedia-aanwezigheid verbeterd hebben, weten we inmiddels wat wel en niet werkt. Onze social media succesformule heeft zich in de praktijk bewezen en daar laten we jouw bedrijf de vruchten van plukken.

Welke social media kanalen passen bij jouw business?

Social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn hebben allemaal hun eigen doelgroep. Waar LinkedIn voornamelijk op de zakelijke markt gericht is, spreek je met Instagram meer jongeren aan. En het grootste platform van allemaal, Facebook, biedt veel mogelijkheden om zeer gericht te adverteren. Restyles onderzoekt waar jouw kansen liggen en stelt een social media strategie op die perfect bij jouw business past.

Doelgerichte social media strategie

Zonder strategie op social media gaan adverteren is geen goed idee. Voor je het weet is je advertentiebudget er doorheen gejaagd, zonder dat je daarvoor veel relevante bezoekers terug hebt gekregen. Restyles stelt daarom een doelgerichte social media marketing strategie op. Daarbij stellen we doelen op en gaan we resultaatgericht te werk.

Opzetten van een doelgerichte social media campagne

Het opzetten van een complete social media campagne neemt kost veel tijd. Restyles neemt deze taak volledig van je over. Hierdoor kun jij je waardevolle tijd verbeteren aan je core business.

CPC en CTR-optimalisatie

Leuk, je social media campagne draait! Maar het kan áltijd beter. Daarom gaat Restyles periodiek voor je aan de slag om de campagne te verbeteren. Daarbij mikken we op een lagere kosten per klik, en betere prestaties van je advertenties.

Meedenken in het proces

Als jouw social media marketing partner is Restyles je steun en toeverlaat als het om Facebook, Instagram, LinkedIn of ander social media kanaal gaat. Wanneer we nieuwe kansen zien, hoor je dat direct van ons.

Tussentijds evaluatie en rapportages

Bij Restyles tast je nooit in het duister. Dankzij onze tussentijdse evaluaties en maandelijkse rapportages weet je altijd precies hoe je campagne er voor staat.

Waarom social media marketing dé oplossing voor explosieve groei is

Meer naamsbekendheid? Viral gaan op het internet? Je nieuwe product kostenefficiënt aan de man brengen? Of heel gericht jouw diensten promoten? Kies dan voor social media marketing. Deze veelzijdige vorm van marketing is al voor veel bedrijven de sleutel tot explosieve groei geweest.

 • Kostenefficiënt: groot bereik tegen relatief lage advertentiekosten
 • Veel mogelijkheden om heel gericht je doelgroep te bereiken
 • Social media marketing kan met veel verschillende vormen van content
 • Meer verbinding en interactie met je klanten
 • Vele platforms waarmee je jouw dienst of product kunt promoten
 • Geschikt voor zowel websites als webshops

Onderdelen van
social media marketing

Als full-service online bureau pakt Restyles alle onderdelen van een social media campagne voor je op. Jij mag lekker achterover leunen, wij zorgen wel voor de groene cijfers.

Doelgroep onderzoek

Het juiste social media kanaal bepalen

Doelgerichte strategie

Belangrijk om de juiste koers te kunnen varen

Opzetten campagnes

Verover je doelgroep met pakkende advertenties

Pakkende advertenties

Waarmee jij je concurrenten voor blijft

CPC-optimalisatie

Want de kosten mogen altijd lager zijn

CTR-optimalisatie

Omdat de hoeveelheid klikken nooit genoeg is

Maandelijkse rapportage

Altijd op de hoogte

Telefonische evaluatie

Verhelderend gesprek

Meedenken in het proces

Je staat er nooit alleen voor

Maandelijkse rapportages en evaluatie

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan, ontvang je iedere maand een rapport van ons. Dit rapport bevat alle werkzaamheden die we uitgevoerd hebben om jouw social media campagne zo goed mogelijk te laten draaien. Ook vind je iedere maand een overzicht van de behaalde resultaten. Zo weet je altijd precies hoe jouw campagne loopt.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze social media
marketing werkwijze

 1. Persoonlijk intake gesprek

  Voordat we beginnen willen we alles over je te weten komen. Ook bespreken we de doelen die je voor ogen hebt, zodat we een idee krijgen waar we naar toe willen werken.

 2. Doelgroep en product onderzoek

  Nadat wij je bedrijf en doelgroep begrijpen, gaan we onderzoeken hoe we jouw doelgroep het beste via social media kanalen kunnen bereiken. Ook kijken we daarbij naar de beste vorm van adverteren voor jouw dienst of product.

 3. Social advertenties opzetten en optimaliseren

  Het voorbereidende werk is gedaan, tijd om te vlammen. We maken alle advertenties voor je aan en slaan vervolgens een periodieke optimalisatie slag.

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  Tussendoor even bijpraten vinden we niet alleen gezellig, het is ook belangrijk vanuit zakelijk oogpunt. Daarom plannen we eens in de zoveel tijd een evaluatiegesprek in.

Veelgestelde vragen over social media marketing

We krijgen nogal eens vragen over social media marketing voor onze kiezen. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt social media marketing?

Bij social media marketing worden advertenties geplaatst die te zien zijn op het gekozen platform. Deze advertenties komen vervolgens voorbij in de ‘feed’ van gebruikers van het platform. Omdat deze tussendoor verschijnen, kunnen social media advertenties vaak lijken op normale posts op het platform en daarom minder commercieel ogen.

Waarom moet ik kiezen voor social media marketing?

Welke doelgroep past bij welk platform?

Welke social media zijn er?

Wat zijn de kosten van social media marketing?

Dus, ben je klaar om met social media marketing de wereld te veroveren?

Neem nu contact met ons op en laat onze social media specialisten
onderzoeken waar groeikansen liggen.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.