Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

WordPress plug-in op maat laten maken

Wil jij wat extra’s aan je WordPress website toevoegen en daarvoor een plug-in op maat laten maken? Met een plug-in kun je code aan een website toevoegen zonder dat je deze code zelf hoeft te schrijven. Heel handig dus als je iets aan je website wilt toevoegen, maar het coderen zelf niet in de vingers hebt.

Restyles heeft veel ervaring met WordPress en WooCommerce websites. Wij ontwikkelen regelmatig maatwerk websites en op maat gemaakte plug-ins.

Direct naar:

WordPress en plug-ins: eenvoudig extra functionaliteiten toevoegen

WordPress is een open-source en veelgebruikt CMS dat gebruikt wordt voor het beheren van content op websites. Via WordPress zijn allerlei plug-ins te installeren, die extra functionaliteiten aan de website toevoegen. Deze plug-ins voegen extra code toe, die de beheerder van de website daarom zelf niet hoeft te schrijven. Met een plug-in kun je dus eenvoudig een extra functionaliteit aan je WP website toevoegen.

Plug-ins voor WordPress website

Het is dus makkelijk om met een plug-in wat extra’s aan je WordPress website toe te voegen. Er zijn talloze WordPress plug-ins ontwikkeld die je of gratis of tegen een betaling te verkrijgen zijn. Wanneer je echter niet de plug-in kunt vinden die je nodig hebt, kun je deze op maat laten maken.

WooCommerce plug-in op maat laten maken

Een voorbeeld van een plug-in is WooCommerce. Daarmee kun je jouw website makkelijk tot een complete webshop omtoveren. Restyles ontwikkelt ook extra WooCommerce plug-ins, om nieuwe functionaliteiten aan webshops toe te voegen die nog niet zijn ingebouwd.

Standaard of maatwerk plug-in?

Restyles ontwikkelt custom WP plug-ins voor websites die speciale modules nodig hebben. Daarbij kun je denken aan vergelijkingsmodules, chatfuncties, portalen, sliders, of speciale API-koppelingen. Vaak zijn deze niet standaard verkrijgbaar, of zijn de bestaande plug-ins net niet wat je nodig hebt.

Makkelijk je WP website aanpassen zonder kennis van code

Nadat wij de WordPress maatwerk plug-in hebben ontwikkeld en geïnstalleerd, is de code dus aan je website toegevoegd. Plug-ins zijn dus bijzonder handig voor beheerders van websites die zelf niet zo handig met code zijn. Via WordPress kun je instellingen voor de plug-in ook eenvoudig beheren.

Ontwikkeling van allerlei verschillende WP plug-ins

Restyles heeft veel ervaring met het ontwikkelen van allerlei plug-ins. Zo hebben wij voor eerdere klanten speciale chatmodules ontwikkeld en een complete module om online studentenkamers te verhuren. Ook ontwikkelen wij white label voor andere bedrijven.

Waarom een custom WP plug-in laten maken?

Door een maatwerk WordPress plug-in te laten maken weet je zeker dat de plug-in precies datgene aan je website toevoegt wat je nodig hebt.

 • Makkelijk: je hoeft zelf niets te coderen
 • Voldoet precies aan je wensen
 • Eenvoudig via WordPress te installeren en in te stellen
 • Maakt handige API-koppelingen mogelijk
 • Schaalbaar en kan later nog uitgebreid of aangepast worden
 • Zorgt voor unieke functionaliteiten op je website

Onderdelen van
maatwerk WordPress plug-in ontwikkeling

Als full-service digitaal bureau ontwikkeld Restyles regelmatig maatwerk WordPress websites en plug-ins. Dit doen wij zowel voor onze klanten als white label voor andere bedrijven.

Maatwerk

Volledig op maat gemaakt

Extra modules

Nieuwe functionaliteiten toevoegen

WooCommerce

Verbeter je webshop

Online marketing

Plug-ins voor SEO

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk te installeren en aanpassen

API-koppelingen

Verbind andere software met WordPress

Onderhoud

Updaten met een klik op de knop

Praktisch

Zelf niet hoeven te coderen

Technisch in orde

Gemaakt volgens WordPress Coding Standards

Custom WP plug-ins voor allerlei websites

Restyles ontwikkelt custom WordPress plug-ins voor allerlei verschillende websites. Wil jij iets unieks aan je website toevoegen of een probleem oplossen met een speciale plug-in? Dan voorzien wij je in de oplossing. Lees de cases op onze website om meer te leren over de oplossingen die wij bieden.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Vivamus maximus, risus sed facilisis pellentesque, orci velit hendrerit mi, quis volutpat lacus magna nec nulla. In eu elit id dolor ultricies volutpat vel nec ipsum. Donec at felis ornare, varius nibh vel, laoreet orci. Proin odio magna, tincidunt in accumsan sed.

Proin nec nulla molestie, pretium augue at, sodales sapien. Donec feugiat facilisis nisi, vel aliquet ligula mattis et. Vestibulum mattis eros risus, vitae tempor ex laoreet vitae.

Nunc auctor egestas ligula quis molestie. Morbi sit amet ex at diam accumsan rhoncus nec sit amet nunc. Morbi non mollis nisl. Phasellus malesuada massa augue!

Onze custom WP plug-in werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Om precies te maken wat jij nodig hebt maken we eerst graag kennis met je, zodat we uitgebreider kunnen horen waar je naar op zoek bent.

 2. Ontwikkeling van de plug-in

  Zodra voor ons alles duidelijk is gaan onze developers direct aan de slag met de ontwikkeling van je maatwerk WP plug-in.

 3. Installatie en testen

  Is deze zo goed als af? Dan gaan we over op het testen en installeren van de plug-in.

 4. Oplevering en nazorg

  Wanneer zowel jij als wij helemaal tevreden zijn leveren we de plug-in aan je op. Ook daarna staan we natuurlijk voor je klaar met onze nazorg.

Veelgestelde vragen over maatwerk WordPress plug-ins

Meer weten over WordPress plug-ins? Vind hier je antwoord, of neem zelf contact met ons op.

Wat is WordPress?

Wat zijn WordPress plug-ins?

Wat kan ik met een custom WP plug-in?

Hoewel er al allerlei WordPress plug-ins verkrijgbaar zijn, zowel gratis als betaalde plug-ins, doen deze niet altijd wat je nodig hebt. In die gevallen kun je een maatwerk WordPress plug-in laten maken. Dit is een efficiënte manier om unieke functionaliteiten aan je WP website of webshop toe te voegen.

Wil je meer weten over WordPress plug-ins?

Zou je graag een custom WordPress plug-in laten maken? We horen graag wat je precies nodig hebt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.