Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Maatwerk Magento development voor webshops

Wil je een mooie en fijne webshop laten ontwikkelen? Restyles biedt maatwerk Magento development aan. Magento is een e-commerce platform waar webshops op kunnen draaien. Wereldwijd is Magento een van de populairste platforms voor webshops.

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling van Magento webshops, inclusief geïmplementeerde maatwerk designs en extra functionaliteiten.

Direct naar:

Wat is Magento ontwikkeling?

Er zijn allerlei verschillende systemen om webshops op te draaien. Van al die systemen is Magento een van ’s werelds populairste. Dit framework maakt het mogelijk om grote en complexe webshops succesvol te draaien. Het CMS van Magento zorgt er daarnaast voor dat je webshop makkelijk te beheren is. Met Magento ontwikkeling wordt gedoeld op het maken van een webshop met Magento.

Maatwerk webshop ontwikkeling met Magento

Restyles ontwikkelt maatwerk webshops met Magento. Het fijne aan maatwerk webshops is dat met al je wensen rekening gehouden kan worden. Dat betekent zowel een custom en uniek design, volledig in je eigen huisstijl, als extra functionaliteiten

Makkelijk je webshop beheren met Magento

Wanneer je een webshop hebt is het fijn als je al je producten makkelijk kunt beheren, zonder daarvoor in de code te hoeven duiken. Met het CMS-systeem van Magento wordt het beheren van je webshop een fluitje van een cent.

Wereldwijd geliefd e-commerce platform

WooCommerce, Shopify, Magento, het zijn allemaal platformen om webshops op te laten draaien. Maar wist je dat van alle beschikbare platformen Magento een van de meest geliefde is? En dat is niet zonder reden natuurlijk: Magento is namelijk flexibel, stabiel en makkelijk te beheren.

Schaalbaar dankzij de vele extensies

Een groot voordeel van Magento ontwikkeling is dat de webshop in een later stadium makkelijk verder uitgebreid kan worden. Er bestaan namelijk allerlei extensies die je op ieder moment in je Magento webshop kunt implementeren. Deze kun je vergelijken met plug-ins zoals WordPress dat heeft.

Magento maakt meervoudige webshops mogelijk

Wil je meerdere webshops tegelijkertijd draaien? Dan biedt Magento ook daar een praktische oplossing voor. Met Magento kun je diverse stores via een enkel back-end systeem draaien. Dit is een groot voordeel ten opzichte van vele concurrenten.

Waarom Magento kiezen voor je webshop?

Wereldwijd is Magento een toonaangevend e-commerce platform. Maar waarom is dat precies zo?

 • Gratis, open-source en goed onderhouden met regelmatige updates
 • Ook zeer geschikt voor mobiele webshops
 • Allerlei handige API-koppelingen mogelijk
 • Makkelijk uit te breiden dankzij de vele extensies
 • Ondersteunt meerdere stores binnen een enkel systeem
 • Bevat allerlei ingebouwde functionaliteiten

Onderdelen van
Magento development

Het team van Restyles bestaat uit een verzameling van ervaren developers, designers en marketeers. Anders gezegd: we hebben alle kennis in huis voor maatwerk oplossingen op het gebied van Magento development.

Responsive

Webshop die op desktop en mobiel werkt

Schaalbaar

Makkelijk uit te breiden

Custom design

Gebouwd met een uniek design

Maatwerk ontwikkeling

Al je wensen uitwerken

Snelheidsoptimalisaties

Je webshop als een tierelier laten draaien

Online marketing

Optimalisatie van je webshop voor Google

Migratie

Overstap van Magento 1 naar Magento 2

Onderhoud

Technische en snelheidsoptimalisaties

Integraties

Je webshop koppelen met andere systemen

Maandelijkse rapportages en evaluatie

Wanneer we met je samenwerken vinden we het fijn je regelmatig op de hoogte te houden van onze werkzaamheden. Dat betekent: regelmatige updates, iedere maand een uitgebreid rapport, en periodieke evaluatie gesprekken. Want als jij feedback voor ons hebt, horen we die graag. Dat houdt ons scherp en laat ons het meeste uit de samenwerking halen.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Vivamus maximus, risus sed facilisis pellentesque, orci velit hendrerit mi, quis volutpat lacus magna nec nulla. In eu elit id dolor ultricies volutpat vel nec ipsum. Donec at felis ornare, varius nibh vel, laoreet orci. Proin odio magna, tincidunt in accumsan sed.

Proin nec nulla molestie, pretium augue at, sodales sapien. Donec feugiat facilisis nisi, vel aliquet ligula mattis et. Vestibulum mattis eros risus, vitae tempor ex laoreet vitae.

Nunc auctor egestas ligula quis molestie. Morbi sit amet ex at diam accumsan rhoncus nec sit amet nunc. Morbi non mollis nisl. Phasellus malesuada massa augue!

Onze Magento development werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Hoe beter we weten wat je wilt, hoe beter we ons werk kunnen doen. Daarom beginnen we eerst met een uitgebreide kennismaking en oriënterend gesprek.

 2. Concepten en uitwerking plannen

  Tijd om jouw ideeën naar concrete plannen om te zetten. Na de eerste gesprekken gaan we daarmee direct aan de slag

 3. Magento ontwikkeling

  Na je goedkeuring beginnen onze developers met het bouwen of aanpassen van je Magento webshop.

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  Tussendoor ontvang je regelmatig updates en rapportages, zodat je altijd weet hoe de situatie er voor staat.

Veelgestelde vragen over Magento development

Meer weten over Magento ontwikkeling? Misschien staat hier het antwoord op je vraag wel tussen. En zo niet, neem dan gerust contact op.

Wat is Magento?

Magento is een gratis en open-source e-commerce platform om webshops op te laten draaien. De software biedt de basis voor webshops en komt met een gratis te gebruiken CMS-systeem, om de webshop mee te beheren. Magento is daarnaast goed aan te passen en makkelijk uit te breiden.

Waarom is Magento zo populair?

Heeft Magento een CMS?

Is Magento gratis?

Bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs

Klinkt Magento ontwikkeling voor je nieuwe webshop je als muziek in de oren? Wij vertellen je graag nog veel meer over de voordelen van dit platform. Neem direct contact op voor meer vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.