Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

WordPress ontwikkeling op maat

Zoek je een partij die gespecialiseerd is in WooCommerce ontwikkeling? WooCommerce is een populaire WordPress plug-in om websites naar webshops om te toveren. Met WooCommerce is je webshop makkelijker te beheren dan ooit, en daarnaast ook nog eens goed uit te breiden.

Restyles heeft veel ervaring met het bouwen van maatwerk WooCommerce webshops, en extra WooCommerce plug-ins.

Direct naar:

WooCommerce: complete webshop zonder beperkingen

WooCommerce is een gratis webshop plug-in voor WordPress, ’s werelds meest populaire CMS. Met WooCommerce kun je een WordPress website met een druk op de knop omtoveren tot een complete en functionele webshop. Wereldwijd maken miljoenen bedrijven gebruik van WooCommerce om online hun producten aan te bieden.

WooCommerce webshop laten maken

Restyles biedt maatwerk WooCommerce webshop ontwikkeling aan voor bedrijven die een mooie en handig te beheren webshop voor hun producten willen laten maken. Daarbij wordt de webshop volledig op basis van je wensen gebouwd. Na de oplevering kun je met WordPress en de WooCommerce plug-in eenvoudig zelf je webshop beheren.

Handige API-koppelingen

WooCommerce maakt het mogelijk om handige API-koppelingen te maken. Zo kun je jouw voorraadbeheer systeem aan de webshop koppelen, en ook de koppeling maken met fulfilment centers. Deze automatiseringen maken je het leven een stuk makkelijker.

WooCommerce plug-in ontwikkeling

Hoewel de standaard WooCommerce plug-in veel ingebouwde functionaliteiten bevat, is het goed denkbaar dat je toch nog wat extra’s wilt. Voor die gevallen biedt Restyles ook maatwerk WooCommerce plug-in ontwikkeling aan. Wij kunnen daarmee allerlei modules op maat voor je bouwen.

Meer over plug-in ontwikkeling

Thema installeren of maatwerk webshop laten maken?

WordPress bied je de mogelijkheid om standaard thema’s te installeren om je webshop in een leuk jasje te gieten. Wie zich echter met zijn webshop wil onderscheiden, is beter af met een maatwerk design en webshop. Door maatwerk webshops te bouwen kan Restyles jouw webshop geheel in je eigen huisstijl ontwikkelen, met alle toets en bellen die je maar wilt.

Zoekmachine optimalisatie voor WooCommerce webshops

Het is wel zo prettig als er ook bezoekers naar je webshop komen! Als digitale specialist biedt Restyles ook zoekmachine optimalisatie aan voor WooCommerce webshops die hun vindbaarheid in Google willen verbeteren.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Waarom kiezen voor WooCommerce?

Dat veel bedrijven voor hun webshop van WooCommerce gebruik maken is niet zonder reden. De plug-in is erg gebruiksvriendelijk en maakt het beheren van je webshop een fluitje van een cent.

 • Gebruiksvriendelijk: je webshop beheren was nog nooit zo makkelijk
 • Gratis en open-source, dus de software krijgt regelmatig updates
 • Ondersteunt multisites met meerdere talen
 • Handige API-koppelingen mogelijk om mee te automatiseren
 • Flexibel en schaalbaar, dus uitbreiden is altijd mogelijk
 • Biedt een goede basis voor zoekmachine optimalisatie

Onderdelen van
WooCommerce ontwikkeling

Als full-service digitaal bureau heeft Restyles alle kennis in huis om complete maatwerk WooCommerce webshops te ontwikkelen. Wij bestaan namelijk uit een team van ervaren designers, webdevelopers en online marketeers.

Uniek design

Maatwerk ontwerp in je eigen huisstijl

Extra modules

Van WooCommerce een alleskunner maken

Responsive

Design dat werkt op alle toestellen

Online marketing

Je webshop vindbaar in Google maken

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig zelf de webshop behere

API-koppelingen

Automatiseringen dankzij handige koppelingen

Onderhoud

Je website blijft altijd up-to-date

Plug-in ontwikkeling

Als je een extraatje wilt

Snelheidsoptimalisaties

Snelheid van je webshop verbeteren

WooCommerce voor kleine en grote webshops

Of je nu een nieuwe webshop wilt beginnen met een beperkt aantal producten, of een uitgebreid assortiment online wilt gaan aanbieden: met WooCommerce zit je altijd goed. Deze software is namelijk geschikt voor webshops van allerlei formaten. Niet voor niets wordt WooCommerce door miljoenen andere bedrijven gebruikt om succesvol hun producten online te verkopen.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Vivamus maximus, risus sed facilisis pellentesque, orci velit hendrerit mi, quis volutpat lacus magna nec nulla. In eu elit id dolor ultricies volutpat vel nec ipsum. Donec at felis ornare, varius nibh vel, laoreet orci. Proin odio magna, tincidunt in accumsan sed.

Proin nec nulla molestie, pretium augue at, sodales sapien. Donec feugiat facilisis nisi, vel aliquet ligula mattis et. Vestibulum mattis eros risus, vitae tempor ex laoreet vitae.

Nunc auctor egestas ligula quis molestie. Morbi sit amet ex at diam accumsan rhoncus nec sit amet nunc. Morbi non mollis nisl. Phasellus malesuada massa augue!

Onze WooCommerce ontwikkeling werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Om ons werk goed te kunnen doen willen we eerst graag weten wie je bent en wat je precies nodig hebt.

 2. Concept design

  Nadat we al je plannen verkend hebben, gaan we deze uitwerken tot concrete concepten en ontwerpen. Vervolgens krijg je alle ruimte om daar feedback op te geven.

 3. Bouwen van de webshop

  Tevreden met de designs en uitwerkingen? Dan vliegen we direct van start om te beginnen met de ontwikkeling van je maatwerk webshop of plug-in!

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  Natuurlijk zorgen we ervoor dat je niet in het donker tast door je regelmatig van updates te voorzien. Daarnaast plannen we ook tussentijdse evaluaties in.

 5. Nazorg & optimalisatie

  Na wat feedback over en weer leveren we de webshop kant-en-klaar aan je op. En ook daarna staan we gewoon voor je klaar als er kleinigheidjes moeten worden aangepast.

Veelgestelde vragen over WooCommerce ontwikkeling

Is nog niet alles helemaal duidelijk? Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Wat is WooCommerce?

Waarom moet ik kiezen voor WooCommerce?

Kan met WooCommerce een webshop op maat gemaakt worden?

Met WooCommerce kan ook een webshop volledig op maat ontwikkeld worden. Het grote voordeel daarvan is dat je daardoor extra functionaliteiten en opties aan je webshop kunt toevoegen. Ook wordt je webshop dan volledig in je huisstijl gebouwd.

Zijn API-koppelingen mogelijk met WooCommerce?

Wil je meer weten over WooCommerce ontwikkeling?

Denk jij eraan om een mooie webshop te laten ontwikkelen? Dan raden we je aan eens serieus na te gaan denken over een maatwerk WooCommerce webshop. Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.