Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Webapplicatie laten maken

Wil je een webapplicatie laten maken om bedrijfsprocessen te automatiseren? Tijd besparen, beter het overzicht behouden, efficiënter werken. Als ondernemer blijf je die targets altijd houden. Een webapplicatie, op maat gebouwd, is in veel gevallen de perfecte oplossing. 

Van garantie beheer systemen, reserveringssystemen, boekhoudsystemen, koppelingen met API’s of andere automatiseringen. Restyles levert op maat gemaakte webapps kant-en-klaar op, zodat we jou het leven makkelijker kunnen maken. Wij zijn dan ook expert in webapplicatie ontwikkeling .

Direct naar:

Kant-en-klare webapplicaties die jou tijd en geld helpen te besparen

Met onze kennis van diverse programmeertalen helpen wij al vele jaren bedrijven van allerlei formaten hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Een computer voert sommige processen vele malen sneller en efficiënter uit dan mensen ooit zullen kunnen. Met een webapplicatie op maat worden specifieke processen binnen jouw onderneming daardoor versneld. Het grote voordeel van een webapplicatie laten maken: je bepaalt zelf (binnen de mogelijkheden) welke processen dit zijn!

Maatwerk webapplicatie ontwikkeling vanuit scratch

Wij kunnen de meeste mogelijkheden bieden als we de gehele applicatie op maat from scratch maken. Daarbij beginnen we op 0. Geen knip en plak werk dus, maar een doordachte aanpak waarbij we een applicatie ontwikkelen die volledig aan je wensen voldoet. Door vanuit scratch te ontwikkelen kan de applicatie compleet in je eigen huisstijl gebouwd worden, en zijn er meer mogelijkheden om extra functionaliteiten toe te voegen.

Schaalbare ontwikkeling

Doordat we de code in eigen beheer hebben, wordt de applicatie op een schaalbare manier ontwikkeld. Dat betekent dat we gaandeweg extra modaliteiten kunnen toevoegen. Dat maakt het mogelijk om kleiner te beginnen, met een of enkele basis functionaliteiten. Deze kunnen we vervolgens gaan uitbreiden.

Technisch perfect gebouwde webapplicatie laten maken

We zullen je niet vervelen met moeilijk begrijpbare informatie over alle frameworks die we voor de ontwikkeling gebruiken (Laravel, Angular, VueJS en meer). Wat voor jou belangrijk is om te weten, is dat dit state-of-the-art technologieën zijn die je webapplicatie perfect zullen laten draaien.

Meer over het Laravel framework

Doordachte API koppelingen met systemen van derden

API koppelingen zorgen ervoor dat data tussen twee systemen of applicaties uitgewisseld wordt. Onze developers zorgen ervoor dat API’s op doordachte manier met je systemen gekoppeld kunnen worden. Daardoor kan de webapplicatie nóg makkelijker in je bedrijfsvoering geïmplementeerd worden. Bij deze koppelingen kun je onder andere denken aan boekhoudpakketten, voorraadbeheersystemen, of payment providers zoals Stripe of Mollie.

Een partner die met je meedenkt

Restyles maakt al langer dan vandaag webapplicaties op maat. Daardoor hebben we bij veel verschillende bedrijven met hun bedrijfsprocessen mee kunnen kijken, waar we wel het een en ander van hebben opgestoken. We denken dus graag met je mee over mogelijk automatiseringen waarmee jij tijd kunt besparen.

Mogelijkheid tot het koppelen van een Mobile App

Een groot voordeel van een webapplicatie laten maken is dat wij hier zowel een Mobile App als desktop versie voor kunnen ontwikkelen. Met de koppeling van een Mobile App blijft jouw webapplicatie altijd binnen handbereik.

Meer over Mobile App ontwikkeling

Waarom steeds meer bedrijven een maatwerk webapplicatie laten maken

Webapplicaties laten je efficiënter werken, het overzicht behouden en maken het leven makkelijker. Niet gek dus dat steeds meer bedrijven webapplicaties laten ontwikkelen om op termijn veel geld te kunnen besparen.

 • Volledige vrijheid in design en functionaliteit
 • Tijd besparen door automatiseringen
 • Optimale gebruikerservaring dankzij de inzichten van onze UI/UX-experts
 • Geen beperkingen in functionaliteit
 • Altijd de mogelijkheid om de webapplicatie uit te breiden
 • Snel terugverdiend

Deze klanten werken nu
efficiënter dankzij Restyles

Benieuwd wat we nu eigenlijk écht kunnen? Neem het dan niet alleen gewoon van ons aan, maar kijk ook eens naar webapplicaties die we voor onze klanten hebben opgeleverd. Dan spreken de resultaten voor zichzelf.Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Eerst willen we alles van jou en je bedrijf weten. Hoe meer inzicht we hebben in de bedrijfsprocessen van je onderneming, hoe beter we in kaart kunnen brengen hoe we die gaan automatiseren.

 2. Brainstorm & concepting

  Tijd om de lijnen uit te zetten en de route te bepalen. Na de eerste inventarisatie gaan we over tot het maken van concrete plannen.

 3. Uitvoering van ontwikkeling

  Als deze plannen akkoord zijn, beginnen we direct met de ontwikkeling van je gloednieuwe webapplicatie. We willen je zo snel als mogelijk een eerste werkende versie kunnen voorleggen.

 4. Tussentijdse opleveringen & testrondes

  Op basis van deze eerste versie kunnen we je feedback verwerken en de webapplicatie verder ontwikkelen. Stapje voor stapje worden functionaliteiten toegevoegd en perfectioneert.

 5. Nazorg & optimalisatie

  Ook na de oplevering kun je gewoon bij ons aankloppen voor beveiligingsupdates en support.

Veelgestelde vragen over webapplicaties

Niet iedereen heeft even veel kaas gegeten van de ontwikkeling van webapplicaties. Met deze veelgestelde vragen hopen we enkele vragen bij je weg te nemen. Nog meer weten? Neem dan gerust contact op.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een computerprogramma in de vorm van een website. Het voordeel van zo’n applicatie is dat deze zowel op computers (zoals desktop of laptops) als mobiele telefoons te gebruiken is. Je hebt enkel een internetverbinding nodig. Webapplicaties kunnen volledig op maat gemaakt worden en zijn tevens makkelijk in een later stadium uit te breiden met extra functionaliteiten.

Hoe lang duurt het laten maken van een webapplicatie?

Werkt de webapplicatie ook op mobiel?

Wordt de webapplicatie in mijn huisstijl gemaakt?

Benieuwd hoe een webapplicatie op maat je efficiënter kan laten werken?

Neem nu contact met ons op en laat onze adviseurs je de mogelijkheden geheel vrijblijvend aan je voorleggen.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.