Terug naar overzicht

Leasescanner maakt alle leasevormen en lease-aanbod goed inzichtelijk voor de klant.

Veel mensen die een auto nodig hebben, maar er niet een willen kopen, kiezen ervoor om een auto te leasen. In wezen krijg je een auto om te gebruiken op basis van een abonnement. Leasescanner is een van de grootste lease aanbieders van Nederland. Bij Leasescanner kun je namelijk terecht voor zowel private, financial als operational lease.

Restyles ontwikkelde een nieuwe huisstijl en website voor Leasescanner, inclusief handige front-end en back-end koppelingen.

Opdrachtgever
Specialisaties in deze case
Bekijk de website

De vraag van de klant

Leasescanner vond het belangrijk om zowel professionaliteit als vertrouwelijkheid en toegankelijkheid naar de klant uit te kunnen stralen. Daar was een nieuwe huisstijl voor nodig. Als online platform voor leasedeals was het ook belangrijk een mooie en functionele website te hebben.

Restyles kreeg de opdracht om zowel deze nieuwe huisstijl, als het design voor de gehele website uit te werken. Daarbij mochten we ook de website ontwikkelen, waarbij het belangrijk was om een maatwerk koppeling met occasions en aanbod databases aan te leggen.

Onze aanpak tot succes

Terwijl de ene designer aan de slag ging met de huisstijl, begon de andere direct met het website design. Daarbij worden altijd eerst concept tekeningen gemaakt. Het idee daarachter was om Leasescanner eerst een indruk te geven van het ontwerp, voordat we verder zouden gaan met de volledige uitwerking daarvan.

Ondertussen werd de huisstijl afgerond. Toen deze akkoord bleek, konden we het web design ook verder gaan uitwerken. Dit werd gedaan in de gloednieuwe huisstijl. Onze designers hebben zowel een design voor smartphones, als voor grotere schermen ontwikkeld. Hierdoor kon de website responsive ontwikkeld worden.

Bij de ontwikkeling van de website zelf is veel aandacht besteed aan strikte SEO-optimalisaties. Daarmee werd een sterk fundament neergezet om hoog te scoren in Google, iets wat vandaag de dag erg belangrijk is om te kunnen concurreren met andere lease aanbieders.

Een nauwe en betrokken samenwerking gedurende het hele proces
 • Uitgebreide en persoonlijke intake;
 • Volledige uitwerking van concept tekeningen tot een responsive maatwerk design.

Restyles voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Remko Allertz — leasescanner.nl

Wat maakt deze website zo bijzonder?

 • Exclusief webdesign ontwerp op maat;
 • Zoekmachine optimalisatie;
 • Volledig in de eigen huisstijl ontwikkeld;
 • Maatwerk koppeling met occasions en aanbod databases;
 • Handige front-end en back-end koppelingen;
 • Responsive ontwikkeling.

Het resultaat

Het team van Restyles heeft een website neergezet die aan alle wensen van de klant voldoet. Niet alleen is de uitstraling vertrouwelijk en herkenbaar, ook is het ontwerp conversie-gericht ontwikkeld. De SEO-optimalisaties werpen ook hun vruchten af: de website heeft een zeer hoge organische score in Google. Tot slot hebben de koppelingen met de aanbod databases voor een efficiënter werkproces bij Leasescanner gezorgd.

Klinkende cijfers in een half jaar tijd
 • Tijdsefficiëntie dankzij databasekoppelingen;
 • Hoge organische score in Google behaald;
 • Huisstijl die zowel professionaliteit als betrouwbaarheid uitstraalt;
 • +80%

  Conversie stijging

 • +70%

  Meer organische sessies

 • Top 6

  Positie in Google

Bekijk het resultaat

Ben je benieuwd wat we er uiteindelijk van gebakken hebben? Bezoek dan direct het uiteindelijke resultaat via de knop hieronder!

www.leasescanner.nl

Ook een maatwerk website laten maken?

Restyles bestaat uit een compleet team van designers, developers en marketeers, waarmee wij in al je wensen kunnen voorzien. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.