Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Laravel ontwikkelaar

Ben je op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in Laravel development? Restyles heeft al vele webapplicaties gebouwd met dit populaire PHP framework.

Wij bouwen nieuwe apps met Laravel en verbeteren al bestaande apps, maar bieden ook development ondersteuning aan. Als Laravel ontwikkelaar staan wij altijd voor je klaar!

Direct naar:

Laravel ontwikkelaar

Ben je op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in Laravel development? Restyles heeft al vele webapplicaties gebouwd met dit populaire PHP framework. Wij bouwen nieuwe apps met Laravel en verbeteren al bestaande apps, maar bieden ook development ondersteuning aan.

Wat kun je met Laravel development maken?

Als PHP framework wordt Laravel voornamelijk gebruikt voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties. PHP is een veelgebruikte programmeertaal voor websites: zo is WordPress, ’s werelds meest gebruikte CMS-systeem, ook met PHP gebouwd. Door een website met Laravel te laten maken heb je een sterk technisch fundament, en ook de mogelijkheid extra functionaliteiten toe te voegen.

Laravel ontwikkelaar voor webapplicaties

Wij maken voor de ontwikkeling van webapplicaties veel gebruik van Laravel. Een webapplicatie is een software dat op een webserver draait en via een browser gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan inlog-, verificatie-, boekhoud, of voorraadbeheersystemen.

Wanneer kies je voor Laravel development?

Laravel is een tool, en voor iedere tool is er een geschikte situatie. Voor een simpele website heb je geen Laravel nodig. Wil je echter een maatwerk website of webapplicatie met speciale functionaliteiten, dan kunnen wij dat makkelijker en sneller ontwikkelen door Laravel te gebruiken. Laravel development maakt het project namelijk schaalbaar.

Perfecte match met VueJS

Waar Laravel een framework voor de back-end is, wordt voor de front-end vaak een Javascript framework gebruikt. Van deze frameworks biedt VueJS de beste integratie met Laravel. Wij bieden daarom zowel Laravel als VueJS development aan.

Ondersteuning voor Laravel developers

Restyles biedt ook Laravel development aan voor bedrijven die hun design tot een kant-en-klare website of app willen laten omzetten, of andere developers die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Uitbreiding van je al bestaande Laravel applicatie

Heb je eerder een Laravel website of webapplicatie laten maken, en wil je deze laten uitbreiden? Omdat Laravel voor schaalbare websites en apps zorgt, kunnen wij de extra functionaliteiten aan jouw website of app toevoegen.

De voordelen van Laravel ontwikkeling

Restyles is fan van Laravel ontwikkeling. Dit framework biedt namelijk diverse voordelen voor developers, waardoor het zeer prettig is om mee te werken.

 • Laravel projecten zijn goed schaalbaar en dus altijd in een later stadium uit te breiden
 • Te gebruiken voor zowel websites, webshops als webapplicaties
 • Zeer geschikt om in teamverband mee te werken
 • Versnelt het development proces
 • Zorgt voor snelle websites en webapplicaties
 • Combineert goed met VueJS

Neem een kijkje in de keuken

Benieuwd wat we nu eigenlijk écht kunnen? Neem het dan niet alleen gewoon van ons aan, maar kijk ook eens naar webapplicaties die we voor onze klanten hebben opgeleverd. Dan spreken de resultaten voor zichzelf.Hoe beleven klanten de samenwerking?

Vivamus maximus, risus sed facilisis pellentesque, orci velit hendrerit mi, quis volutpat lacus magna nec nulla. In eu elit id dolor ultricies volutpat vel nec ipsum. Donec at felis ornare, varius nibh vel, laoreet orci. Proin odio magna, tincidunt in accumsan sed.

Proin nec nulla molestie, pretium augue at, sodales sapien. Donec feugiat facilisis nisi, vel aliquet ligula mattis et. Vestibulum mattis eros risus, vitae tempor ex laoreet vitae.

Nunc auctor egestas ligula quis molestie. Morbi sit amet ex at diam accumsan rhoncus nec sit amet nunc. Morbi non mollis nisl. Phasellus malesuada massa augue!

Onze Laravel
development werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  We willen eerst weten wie je bent en wat we voor je kunnen betekenen. Wat voor app wil je hebben, of wat moet er aan je al bestaande app verbeterd worden?

 2. Development

  Onze developers gaan aan de slag om de plannen tot uitvoer te brengen en jouw webapplicatie tot werkelijkheid te brengen.

 3. Regelmatige update

  Om je goed op de hoogte te houden van de gang van zaken, ontvang je van ons met regelmaat uitgebreide updates over het verloop van de ontwikkeling.

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  Wil je tussendoor feedback kunnen geven? Dan krijg je daar alle ruimte voor tijdens de tussentijdse evaluatiegesprekken.

Veelgestelde vragen over Laravel development

Meer weten over Laravel development? Bekijk hier wat veelgestelde vragen, of vraag het ons gewoon zelf!

Wat is Laravel?

Laravel is een open-source PHP framework dat gebruikt wordt voor de ontwikkeling van back-ends voor websites en webapplicaties. Een framework kun je zien als een verzameling van code dat als voorbereidend werk voor developers dient. Hierdoor kan een webapplicatie sneller en beter ontwikkeld worden.

Wat is Laravel development?

Wat zijn de voordelen van Laravel?

Waarvoor kun je Laravel gebruiken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Laravel development biedt, of jouw idee voor een website of app bespreken? Neem dan nu contact met ons op.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.