Online marketing

Terug naar overzicht

SEO bureau Restyles: Google domineren met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website of webshop waar geen bezoekers op afkomen is niets waard. Met zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) stijgt je website in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van Google. En dat betekent groeien zoals je nooit had durven dromen.

Als SEO bureau heeft Restyles alle diensten onder één dak om een volwaardige zoekmachine optimalisatie strategie uit te voeren. Daarmee wordt jouw website of webshop of beter vindbaar onder relevante ‘keywords’. Je doelgroep volgt vervolgens vanzelf.

Direct naar:

Onze SEO-succesformule

Het Google-algoritme ligt helaas niet open en bloot op tafel. Ontdekken wat wel en niet werkt is dus een kwestie van ‘trial and error’. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft SEO bureau Restyles de geheimen achterhaald. Hiermee hebben we onze eigen SEO-succesformule opgesteld, die we graag op jouw website of webshop loslaten.

Uitgebreide SEO-analyse vooraf

Voordat we beginnen willen we weten waar we staan. En dus is het startpunt van iedere campagne een uitgebreide analyse van belangrijke SEO factoren, samen met een nulmeting.

Bepalen van de zoekmachine optimalisatie strategie

Zoekmachine optimalisatie is hard werken. Om altijd een doel in het vizier te kunnen houden, stellen we een plan van aanpak op. Daarbij ligt de focus op de voor jou meest belangrijke en relevante keywords, die zowel voor quick-wins als langetermijnsucces gaan zorgen.

Technische zoekmachine optimalisatie

Een goede techniek is de basis van iedere website. Ook Google vindt dat belangrijk. Daarom optimaliseren we allerlei technische factoren die zwaar meewegen in het algoritme. Zoekmachines weten jouw website of webshop daardoor beter te indexeren.

Meer over website ontwikkeling

Content optimalisatie

Content is king, als het om zoekmachine optimalisatie gaat. Dit is alle informatie die een bezoeker op een website kan lezen en zien. Door middel van SEO copywriting schrijven wij pakkende teksten die goed door Google gelezen kunnen worden.

Meer over content marketing

Externe SEO optimalisatie

Google kijkt niet alleen naar jouw website zelf, maar ook naar jouw populariteit onder andere websites. Specifiek gaat het daarbij om linkvermeldingen van jouw website op andere websites. Hoe vaker je ‘genoemd’ wordt, hoe populairder je wordt geacht. Wij laten je populariteit stijgen met linkbuilding.

Tussentijds evaluatie en rapportages

Misschien heb je weinig kaas van SEO gegeten en is het allemaal maar abracadabra wat wij doen. Daarom plannen we regelmatig tussentijdse evaluaties in en ontvang je iedere maand een rapportage. Daarmee blijven we je altijd en zo goed als mogelijk op de hoogte houden van onze werkzaamheden.

Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is

Voor een dubbeltje zit je niet op de eerste rij in Google. SEO zorgt voor hoge posities, waarvan de impact niet te onderschatten is.

 • Google is ’s werelds meest gebruikte zoekmachine
 • Website bezoekers waar je niet voor hoeft te betalen
 • SEO kan het verschil zijn tussen omzet en geen omzet
 • Online vindbaarheid is een belangrijke groeifactor
 • Hoge posities in Google stralen betrouwbaarheid uit
 • SEO is de meest duurzame online marketing strategie

Onderdelen van
zoekmachine optimalisatie

Voor het bepalen van de ranking maakt het algoritme van Google gebruik van vele verschillende factoren. Restyles heeft als SEO bureau alle kennis in huis om jouw website op al deze factoren te optimaliseren.

Meta data optimalisatie

Voor optimale vindbaarheid

Content redigeren

Hoe Google het wil lezen

URL optimalisatie

Schone URL-structuur

Autoriteit opbouwen

De nummer 1 in jouw branche

Afbeelding optimalisatie

Je afbeeldingen vindbaar maken

Effectieve linkbuilding

On-page en off-page

Website speedtest

Hoe sneller, hoe beter

Technische analyse

De fundamenten perfectioneren

Google Mijn Bedrijf

Lokaal gevonden worden

Maandelijkse rapportage

Altijd op de hoogte

Telefonische evaluatie

Verhelderend gesprek

Meedenken in het proces

Je staat er nooit alleen voor

Maandelijkse rapportages en evaluatie

We vinden het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van alles wat we voor je doen. Daarom sturen we iedere maand een rapport op waarin duidelijk staat samengevat welke stappen we hebben gezet. Van tijd tot tijd plannen we ook evaluatiegesprekken in. Hierdoor tast jij nooit in het donker en blijven wij altijd scherp.

img


Hoe beleven klanten de samenwerking?

Dankzij Restyles’ zoekmachine optimalisatie heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Mijn organische zichtbaarheid op Google is enorm gestegen en daardoor ontvang ik nu consistent meer waardevolle leads.

Restyles is onze betrouwbare partner voor white-label SEO. Hun expertise heeft onze klanten geholpen om indrukwekkende online aanwezigheid op te bouwen en zo meer waarde te leveren aan hun eigen klanten.

Dankzij Restyles’ doelgerichte SEO strategie hebben we een aanzienlijke toename van boekingen ervaren. Ons hotel wordt nu vaker gevonden door reizigers die op zoek zijn naar een geweldige verblijfservaring.

Onze SEO-werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Voordat we aan de slag kunnen willen we eerst alles van je weten. Wat doe je precies, welke klanten wil je bereiken en welke doelen heb je?

 2. Zoekwoorden & concurrentie onderzoek

  Met een zoekwoorden analyse ontdekken we met welke zoekwoorden jij je doelgroep het beste kunt bereiken. Het concurrentie onderzoek laat vervolgens zien hoe jouw concurrenten verslagen kunnen worden.

 3. Maandelijkse SEO optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Wij gaan daarom iedere maand aan de slag om jouw website organisch verder te laten groeien.

 4. Tussentijds evaluatiegesprek

  Door middel van tussentijdse evaluaties bekijken we hoe de campagne verloopt. Hierbij bespreken we de resultaten en mogelijke verbeterpunten.

Veelgestelde SEO vragen

We krijgen regelmatig vragen over zoekmachine optimalisatie gesteld. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (naar het Engelse ‘Search Engine Optimization’) is een vorm van marketing die zich richt op het verbeteren van de organische vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Door allerlei factoren op de website te verbeteren die meewegen in het algoritme, worden hogere posities bereikt. Zoekmachine optimalisatie richt zich daarbij op drie pilaren: de techniek achter de website, de content op de website, en linkbuilding.

Hoeveel kost SEO?

Hoeveel tijd kost zoekmachine optimalisatie?

Waarom wordt mijn website niet gevonden?

Is SEO effectiever dan SEA?

Ben jij klaar om te groeien zoals je nooit had durven dromen?

Laat een SEO-specialist vrijblijvend jouw website analyseren
en ontdek waar de mogelijkheden liggen.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.