Online marketing

Terug naar overzicht

Meer website verkeer en klanten dankzij content marketing

Het is wat ieder bedrijf met een website wil: meer website bezoekers, en deze bezoekers omtoveren tot klanten of leads. Je kunt daarbij niet om content marketing heen. Want content is wat de bezoeker ziet en wat de bezoeker leest.

Met content marketing maak je relevante en nuttige content voor je doelgroep. Het doel daarbij kan zijn je doelgroep informeren, verbinden, vermaken, of verleiden tot een conversie. Ook is content van groot belang om goed in Google gevonden te worden.

Direct naar:

Hoe beter de content, hoe meer klanten

Content is king. Zeker als je het Google vraagt. De kwaliteit van de content op je website is namelijk een zeer belangrijke ranking factor voor zoekmachine optimalisatie. De content die je website bevat is dus direct van invloed op je posities in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Anders gezegd: hoe beter jouw content is, hoe meer potentiële klanten je via Google zult aantrekken.

Schrijven en bijhouden van blogs

Blogs zijn een hele goede manier om content te plaatsen op je website. Je kunt ze gebruiken om nieuwsberichten met je doelgroep te delen, om informatie artikelen te plaatsen, in het kader van branded content, maar bijvoorbeeld ook voor het delen van recepten. Wij schrijven en onderhouden leuk geschreven blogs, die jouw doelgroep met de juiste toon aanspreken.

Meer over het schrijven en bijhouden van blogs

Schrijven van SEO geoptimaliseerde webteksten

Met SEO copywriting worden teksten geschreven die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Dat betekent dat zoekmachines zoals Google ze goed kunnen lezen en indexeren. Door hier strategisch belangrijke zoekwoorden in te verwerken, stijgt jouw website in de zoekresultaten van dat zoekwoord.

Meer over het schrijven van webteksten

Maken van krachtige mailings

E-mail marketing is een effectieve tool om je doelgroep snel, makkelijk en op een laagdrempelige manier te bereiken. Jouw mailing campagne valt of staat met de kwaliteit van je content. Wij zorgen voor krachtige content die van jouw mailing campagne een succes maakt.

Meer over het maken van krachtige mailings

Maken van informatieve e-books

Een e-book is een document dat je met je website bezoekers kunt delen, waarin je diep op een bepaald onderwerp inspringt. Je kunt een e-book zowel gratis als betaald aanbieden. Aan de ene kant helpt het e-book jouw doelgroep verder door waardevolle informatie te voorzien. Aan de andere kant versterkt het e-book jouw merk en kan het bijdragen aan extra leads.

Meer over het laten maken van e-books

Waarom kiezen voor krachtige content?

Wie online marketing zegt, moet ook content marketing zeggen. Of het nu een diepgaande blog is, een leuk filmpje, een mooie infographic of een handig e-book: met sterke content zet jij jezelf op de kaart.

 • Content overtuigt je doelgroep van je kunnen of je product
 • Helpt je beter gevonden te worden in Google
 • Veel verschillende formats mogelijk, waaronder online teksten, offline media en video
 • Voor iedere doelgroep is de juiste content vorm te vinden
 • Een effectieve manier om je merk te versterken of meer naamsbekendheid te creëren
 • Content marketing zorgt voor interactie met je doelgroep

Benieuwd wat content marketing voor jou kan doen?

Restyles heeft de kwaliteiten in huis om voor jou ijzersterke content te maken. Wij zijn namelijk een full-service marketing specialist, met alle diensten onder één dak.

Genereert traffic naar jouw website

Google vindt goede content erg belangrijk

Verbetert de kwantiteit en kwaliteit van de leads

Content helpt je doelgroep overtuigd te worden

Stelt je in staat je expertise te tonen

Met diepgaande content in een geschikt format

Is een manier om je te onderscheiden van je concurrenten

Hoe beter je content is, hoe meer vertrouwen je wint

Zorgt voor conversies

Goede content is de key tot bestellingen of aanvragen

Is kosteneffectief

Hoge opbrengst tegen relatief geringe kosten

Maandelijkse rapportages en evaluatie

Wij zorgen er altijd voor dat je precies weet waar je ons voor betaalt. Dat betekent maandelijkse rapportages over de werkzaamheden, de content die we gemaakt hebben en de resultaten die daarmee behaald zijn. Ook plannen we periodieke evaluaties met je in. Dat houdt ons namelijk scherp.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze content marketing werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Eerst maken we gratis kennis met je en willen we weten wat voor soort content je met je doelgroep wilt delen. Hoe beter wij daar een beeld van kunnen krijgen, hoe sterker de content zal worden.

 2. Zoekwoorden & concurrentie onderzoek

  Via een zoekwoorden analyse kijken we voor welke belangrijke zoekwoorden we content moeten gaan schrijven. Daardoor zal jouw website in de zoekresultaten van Google stijgen.

 3. Maandelijkse content creatie

  Iedere maand gaan we aan de slag om waardevolle en interessante content te schrijven en plaatsen. Wanneer we aanpassingen op jouw website maken, gebeurt dit altijd in overleg.

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  We houden je van maand tot maand op de hoogte van onze werkzaamheden. Je blijft daardoor altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en de behaalde resultaten.

Veelgestelde content marketing vragen

Heb je nog vragen over content marketing? Misschien staat het er hier wel bij. En zo niet, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is content marketing?

Content marketing is een vorm van marketing waarbij content (tekstuele of audiovisuele inhoud of informatie voor een doelgroep) wordt gemaakt en verspreid. Content kan zowel informatief, entertainend als commercieel zijn.

Helpt content marketing mij vindbaar te worden in Google?

Waarom is content marketing belangrijk?

Is content marketing hetzelfde als inbound marketing?

Wil jij de harten van je doelgroep veroveren met waardevolle content?

Onze content marketeers staan klaar om krachtige content voor je te maken.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.