Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Front-end development

Ben je op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in front-end development? Met front-end ontwikkeling wordt gedoeld op het coderen van de ‘voorkant’ van websites en apps. Dit is het gedeelte dat voor de bezoeker of gebruiker zichtbaar en bruikbaar is.

Restyles heeft vele jaren ervaring met het ontwikkelen van zowel websites, webshops als webapplicaties.

Direct naar:

Wat is front-end development?

Een website of app bestaat altijd uit twee delen: de front-end (het gedeelte waar de gebruiker of bezoeker mee te maken krijgt) en de back-end (het gedeelte ‘achter de schermen’). Front-end development is dus het programmeren van een functionele user interface die de bezoeker te zien krijgt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van HTML, CSS en JavaScript.

Front-end ontwikkeling van web apps

Restyles ontwikkelt onder meer de front-end van web applicaties. Een web app is software die binnen de browseromgeving gebruikt kan worden. Voorbeelden zijn boekhoud-, voorraadbeheer- of urenregistratiesystemen. Web apps zijn zowel op desktop als smartphones te gebruiken.

Meer over WebApp ontwikkeling

Front-end ontwikkeling met VueJS

Voor de ontwikkeling van de front-end van web apps maken we gebruik van het populaire JavaScript framework VueJS. Hiermee kunnen wij mooie en prettig te gebruiken user interfaces maken. Ook zorgt VueJS zowel voor een snelle app als voor een sneller ontwikkelingsproces.

Meer over VueJS development

Maatwerk website en webshop ontwikkeling

Wij ontwerpen en ontwikkelen ook user interfaces voor maatwerk websites en webshops. Daarbij zorgen we ervoor dat de front-end volledig responsive ontwikkeld wordt. Dat betekent dat het je website zowel op kleinere als grotere schermen goed werkt.

Meer over maatwerk websites

Van design naar functioneel user interface

Onze developers hebben veel ervaring met het omzetten van UI-ontwerpen naar code. Daardoor kunnen wij ieder ontwerp dat ons wordt aangeleverd omzetten in HTML, CSS en JavaScript. Indien nodig kunnen onze designers ook meedenken met de ontwikkeling van het design.

Meer over design naar HTML

Front-end development in WordPress

Werk je graag met een CMS? Wij bieden ook front-end ontwikkeling voor WordPress websites en webshops aan. Wij kunnen ieder design binnen dit populaire CMS implementeren.

Meer over WordPress ontwikkeling

Maatwerk front-end ontwikkeling voor websites en apps

Een mooi design laten maken is één ding. Dit design naar een functionele user interface laten omzetten is weer een vak apart.

 • Front-end ontwikkeling maakt het mogelijk ieder design naar code om te zetten
 • Belangrijk voor een gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving
 • Eenvoudig via WordPress te installeren en in te stellen
 • Onze developers zorgen voor code die later makkelijk weer aangepast kan worden
 • Wij werken ook whitelabel voor andere bedrijven
 • Restyles biedt zowel design als front-end en back-end ontwikkeling aan


Onderdelen van
front-end ontwikkeling

Het team van Restyles bestaat uit zowel front-end als back-end developers, designers en marketeers. Wij hebben alle expertise onder één dak om je maatwerk oplossingen aan te kunnen bieden.

Responsive

Werkend op ieder device

Snel

Geen lange laadtijden

Gebruiksvriendelijk

Voor iedereen fijn te gebruiken

UX design

Intuïtief en gebruiksvriendelijk design

Testen

Foutloos live gaan

UI ontwerp

Mooie ontwerpen in je huisstijl

Best practices

Wij coderen volgens moderne standaarden

Onderhoudbaar

Code die later eenvoudig aangepast kan worden

Meedenkend

Altijd de beste oplossingen implementeren

Tussentijdse evaluaties en updates

Maatwerk front-end development is een project. Als je ons daarvoor inschakelt, snappen we als geen ander dat je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de gang van zaken. Daarom sturen we je regelmatig updates en rapportages. Ook krijg je alle ruimte om feedback te geven tijdens periodieke evaluatiegesprekken.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze front-end development werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Voordat we goed aan de slag kunnen plannen we eerst een kennismaking en oriënterende gesprekken in, zodat we precies weten wat je wilt.

 2. Beginnen met ontwikkelen

  Als alles ons duidelijk is gaan we aan de slag. Onze front-end developers beginnen met het coderen van de front-end van je app of website.

 3. Tussentijds evaluatie gesprek

  Gedurende de loop van het project plannen we regelmatig evaluatiegesprekken in, waarin je de ruimte krijgt ons van feedback te voorzien.

 4. Testen en livegang

  Tegen het einde van het project testen we alles uitvoering, zodat we zonder bugs live kunnen. Werkt alles naar behoren? Dan volgt de oplevering!

Veelgestelde vragen over front-end development

Meer weten over front-end ontwikkeling? Lees hier de antwoorden, of stel ons zelf je vraag!

Wat is front-end development?

Front-end ontwikkeling is het coderen van een user interface voor websites en web applicaties door middel van HTML, CSS en JavaScript. Het gaat dus om het ontwikkelen van de grafische interface waarmee mensen een website of app kunnen gebruiken.

Wat doet een front-end developer?

Wat is het verschil tussen front-end en back-end ontwikkeling?

Voor wie doen jullie front-end development?

Wat voor app of website
wil jij laten ontwikkelen?

We zijn benieuwd wat voor project je in petto hebt. Benieuwd hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen? Plan dan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met 1 van onze specialisten.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.