Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Website laten maken?

Maatwerk websites waar je u tegen zegt

Online succesvol zijn als bedrijf begint bij het hebben van een mooie en goede website. Want zonder een fundament heb je niks om op te bouwen. Een goede website is niet alleen een visitekaartje voor je bedrijf. Het versterkt ook je merk en is de plek waar klanten online aanvragen kunnen doen of bestellingen plaatsen.

Wil je een website laten maken? Restyles ontwikkelt maatwerk websites die we kant-en-klaar aanleveren. Onze websites hebben een professionele uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Wat je budget ook is, wij zorgen voor een meer dan geschikte oplossing.

Direct naar:

Waarom steeds meer bedrijven voor Restyles kiezen

Bij Restyles zijn we web developers in hart en nieren. Ons team van enthousiaste ontwikkelaars heeft al voor vele bedrijven een professionele maatwerk website gebouwd. Daarbij zorgen we voor een CMS-systeem waarmee jij eenvoudig zelf aanpassingen kunt maken. Hierdoor heb je ons na de oplevering niet voor ieder klein karweitje meer nodig.

Uitnodigend en doordacht design

Een website is online het visitekaartje van een bedrijf. En om goed voor de dag te komen, dien je een mooie en uitnodigende website te hebben. Want vergeet niet: first impressions last. Met een team van professionele designers en UI/UX-experts zorgen we ervoor dat jouw website een passende uitstraling heeft, en ook nog eens heel gebruiksvriendelijk voor bezoekers is.

Meer over UI/UX design

Innovatieve en bewezen technologieën

De technologieën waarmee websites gebouwd worden staan niet stil. Bij Restyles zorgen we ervoor dat we altijd goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Al onze websites gaan daarom voor een lange tijd mee.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Google vindt het belangrijk om websites aan bezoekers te kunnen laten zien die technisch goed in elkaar zitten. Daarom optimaliseren we al onze websites voor de zoekmachines, zodat je nieuwe website klaar is om de top van Google te veroveren.

Meer over zoekmachineoptimalisatie

Intuïtief en mooi op elk scherm

Een website die niet gebruiksvriendelijk is gaat de bezoeker irriteren. Onze designers hebben veel ervaring met het ontwerpen van websites die intuïtief aanvoelen. Je klanten kunnen daarom makkelijk door je website navigeren. Ook zijn al onze websites responsief. Dat betekent dat ze op ieder scherm en device goed werken.

Waarom kiezen voor een maatwerk website laten maken?

Om te groeien als bedrijf dien je er uit te springen. Online is het daarom belangrijk om een unieke website te hebben, geheel in de stijl van jouw bedrijf. Geen dertien-in-een-dozijn website, maar een website waar klanten je aan kunnen herkennen.

 • Meer bezoekers op jouw website
 • Hogere conversie percentage
 • Een website die scoort in de zoekmachines
 • Optimale gebruikerservaring
 • Mogelijkheid om uit te breiden naar een webshop
 • Een webdesign dat past bij je bedrijf


Onderdelen van
een maatwerk website

Als full-service online bureau pakt Restyles alle aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van een website. Wij hebben alle diensten onder één dak en bieden daarom ook de mogelijkheid om, indien gewenst, functionaliteiten op maat aan je website toe te voegen. Het eindresultaat is altijd een website die van A tot Z perfect werkt.

Persoonlijk intake gesprek

Wij willen weten wat je wensen zijn

Brainstorm & concepting

Zoveel mogelijk ideeën verzamelen

Productie & uitvoering

Ideeën tot uitvoering brengen

Design passend bij je bedrijf

Een visitekaartje om trots op te zijn

Conversie geoptimaliseerd

Betaal zo laag mogelijke klikkosten

Maatwerk modules indien nodig

U vraagt, wij draaien

Responsive design

Website die werkt op ieder scherm

Gebruiksvriendelijk CMS

Eenvoudig zelf inhoud wijzigen

Meedenkende specialisten

Advies op maat

Responsive op ieder scherm

Als een website responsive is, betekent dit dat de website naar ieder scherm goed schaalt. Hierdoor is jouw website altijd goed te gebruiken, of je bezoekers je website nu via een smartphone, tablet, laptop of desktop scherm bezoeken. Niet alleen zorgt dit voor een betere ervaring, ook is het belangrijk voor de zoekmachines. Google kent namelijk veel waarde toe aan responsive websites, waardoor jij hogere posities in de zoekmachine zult scoren.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Een website is een verlengstuk van je bedrijf. Daarom willen we eerst precies weten wie je bent, wat je doet, en waar je voor staat.

 2. Brainstorm & concepting

  De creatieve koppen binnen ons team worden bij elkaar geraapt en bedenken een ontwerp die jouw mondhoeken omhoog doen krullen.

 3. Uitwerken van UX/UI design

  Een ontwerp dient niet alleen mooi te zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. Daarom helpen onze UX en UI-experts een handje bij de uitwerking.

 4. Technische ontwikkeling

  Nu de lijnen zijn uitgezet gaan onze developers aan de slag met de ontwikkeling van je website. Je website begint nu echt vorm te krijgen.

 5. Nazorg & optimalisatie

  Na wat feedback over en weer leveren we de website kant-en-klaar aan je op. En ook daarna staan we gewoon voor je klaar als er kleinigheidjes moeten worden aangepast.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer weten over het laten maken van een website? Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen. Neem echter gerust contact met ons op als jouw vraag er niet tussen staat.

Hoe lang duurt het om mijn website te laten maken?

Dit hangt volledig af van je wensen. Een relatieve kleine website, met weinig pagina’s, zal veel sneller in elkaar gezet kunnen worden dan een grote webshop met een inlogsysteem. Je kunt voor dit antwoord het beste contact met ons opnemen, zodat we je persoonlijk een indicatie kunnen geven.

Is mijn website geschikt voor adverteren in Google?

Is mijn website zoekmachine vriendelijk?

Kan ik het beheer van de site helemaal zelf doen?

Met welke CMS-systemen werken jullie?

Ondersteunt mijn website veilig verkeer?

Blijft de website in mijn eigen huisstijl?

Werkt mijn website ook op mobiel?

Ook een super strakke nieuwe website laten maken?

Wij leggen je graag uit wat je mogelijkheden zijn. Want voor ieder budget bieden wij een passende oplossing.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.