Nieuwste artikelen

Blog categorieën

#blog #marketing

Conversies verhogen: 10 praktische tips

Of je nu een online ondernemer bent of een fysieke winkel hebt, het uiteindelijke doel van jouw bedrijf is om conversies te verhogen en omzet te genereren. Conversies zijn de acties die bezoekers op jouw website of in jouw winkel ondernemen, zoals een aankoop doen, een offerte aanvragen, of zich inschrijven voor een nieuwsbrief. In dit artikel geven we je 10 praktische tips om conversies te verhogen en jouw bedrijf te laten groeien.

#blog #marketing

Dit is waar je bij een B2B website extra aandacht aan moet besteden

Als het gaat om het ontwerpen van een website, is het belangrijk om te onthouden dat het niet alleen gaat om het esthetische aspect ervan. Het gaat er ook om hoe gebruikers interactie hebben met de website en of deze nuttig is voor hun doeleinden. Als het gaat om een B2B website, zijn er enkele specifieke aspecten die extra aandacht vereisen. In dit artikel bespreken we waar je bij een B2B website extra aandacht aan moet besteden.

Nieuws

#blog

Wat is een conversie?

Conversie is de actie die iemand uitvoert nadat hij of zij met jouw bedrijf of merk in aanraking is gekomen. Het is het moment waarop een website bezoeker zich omzet in een klant.

#blog

Wat is een marketing funnel?

Een marketing funnel, ook wel verkoopfunnel genoemd, is een visueel model dat de verschillende stadia weergeeft die een klant doorloopt voordat hij of zij een aankoop doet. De fase die aan het begin van de funnel staat is het bereiken van een groot publiek, terwijl de laatste fase de daadwerkelijke aankoop is. 

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.