Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Maatwerk VueJS webapplicatie development

Zoek je een developer die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van webapplicaties met VueJS? Restyles ontwikkelt maatwerk webapplicaties en maakt daarbij veel gebruik van VueJS.

Naast de complete ontwikkeling van apps bieden wij ook VueJS development aan ter ondersteuning van andere developers, en partijen die een design tot app willen laten omzetten.

Direct naar:

Wat is VueJS?

Een webapplicatie is software die binnen een browseromgeving gebruikt kan worden. Voor de ontwikkeling van webapplicaties wordt vaak een Javascript framework gebruikt. VueJS is een van de populairste frameworks. Door VueJS te gebruiken wordt de app sneller, stabieler én beter. Ook kan de webapp met VueJS sneller ontwikkeld worden.

Wat kun je met VueJS development maken?

VueJS is een middel dat door developers voornamelijk wordt gebruikt voor single page applications. Dat zijn webapplicaties of websites waarbij alle benodigde code in één keer geladen wordt, zodat de app of website daarna supersnel werkt.

VueJS development voor webapplicaties

Een webapplicatie is als het ware software dit op een website draait. Voorbeelden van webapplicaties zijn urenregistratie-, boekhoud- of voorraadbeheersystemen. Dergelijke software kan zowel op desktops als smartphones gebruikt worden en helpt bedrijven processen makkelijker te maken of zelfs te automatiseren.

Wanneer kies je voor VueJS development?

Webapplicaties hebben een back-end (het systeem aan de ‘achterkant’) en een front-end (dat wat je daadwerkelijk op je scherm kunt zien). VueJS is bedoeld voor de ontwikkeling van de front-end. Het framework is zeer geschikt om in combinatie met Laravel te gebruiken, dat een framework voor de back-end is. De combinatie van VueJS en Laravel zorgt voor een snelle en technisch sterke webapplicatie.

API-koppelingen

Webapplicaties kun je koppelen met API’s. Hierdoor zijn verschillende softwaresystemen op elkaar af te stemmen en in combinatie met elkaar te gebruiken. Daardoor kan je webapplicatie een nog waardevollere tool voor je bedrijf worden.

Ondersteuning voor VueJS developers

Restyles biedt VueJS development aan voor de complete ontwikkeling van webapplicaties, maar ook ter ondersteuning van andere developers. Ook helpen wij regelmatig bedrijven die het ontwerp van een app al uitgewerkt hebben, maar een partij zoeken voor het bouwen daarvan.

Uitbreiding van je al bestaande VueJS applicatie

Beschik je al over een VueJS webapp en wil je deze laten verbeteren? Dan is dat geen enkel probleem! Een groot voordeel van VueJS development is dat je webapplicaties die in VueJS gebouwd zijn eenvoudig in een later stadium kunt aanpassen en uitbreiden.

De voordelen van VueJS development

VueJS is een van de favoriete technieken van Restyles voor het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. Onze VueJS developers hebben samen met onze Laravel developers al voor vele bedrijven webapps ontwikkeld.

 • Schaalbaar en dus eenvoudig aan te passen of uit te breiden
 • Maakt een perfecte user experience mogelijk
 • Combineert zeer goed met het PHP-framework Laravel
 • VueJS versnelt het development-proces
 • Zorgt voor supersnelle webapps
 • Veel mogelijkheden om apps visueel aantrekkelijk te maken

Onderdelen van
VueJS development

Als full-service online bureau heeft Restyles alle diensten onder één dak om maatwerk webapps te ontwikkelen. Ons team bestaat namelijk zowel uit ervaren developers, marketeers als UI/UX-experts en designers.

Technisch sterk

Een goede basis met veel uitbreidmogelijkheden

Schaalbaar

Verder uitbreiden is geen probleem

Websites en webapplicaties

Op maat gemaakt

Automatiseringen

Dankzij gewenste API-koppelingen

In je huisstijl

De applicatie wordt in je huisstijl ontwikkeld

Supersnel

Een app die supersnel werkt

Maandelijkse rapportage

Altijd op de hoogte

Telefonische evaluatie

Verhelderend gesprek

Meedenken in het proces

Je staat er nooit alleen voor

Neem een kijkje in de keuken

Benieuwd wat we nu eigenlijk écht kunnen? Neem het dan niet alleen gewoon van ons aan, maar kijk ook eens naar webapplicaties die we voor onze klanten hebben opgeleverd. Dan spreken de resultaten voor zichzelf.Hoe beleven klanten de samenwerking?

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Onze VueJS development werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Laten we, voordat we beginnen, eerst eens een bakkie doen, elkaar leren kennen en de plannen bespreken. We zijn namelijk reuze benieuwd naar je ideeën!

 2. Development

  Als je ons het startsein hebt gegeven, vliegen we uit de blokken om met de ontwikkeling te beginnen. Onze developers beginnen direct met het maken van jouw maatwerk webapp.

 3. Regelmatige update

  Bij Restyles tast je nooit in het duister, daar zorgen wij wel voor. Dat doen we door je regelmatig van updates over de voortgang te voorzien.

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  Ook plannen we regelmatig tussentijdse evaluatiegesprekken in, waar alle ruimte is om feedback te geven.

Veelgestelde vragen over Laravel development

Meer weten over Laravel development? Bekijk hier wat veelgestelde vragen, of vraag het ons gewoon zelf!

Wat is VueJS?

VueJS is een open-source Javascript framework dat gebruikt wordt om single-page webapplicaties te bouwen. Je kunt er moderne en snelle apps mee ontwikkelen. Als framework is VueJS ideaal voor developers, omdat het de developer helpt tijdens het ontwikkelproces veel tijd en moeite te besparen.

Wat is VueJS development?

Wat zijn de voordelen van VueJS?

Waarvoor kun je VueJS gebruiken?

Een supersnelle webapplicatie op maat laten maken met VueJS?

Wil jij een webapplicatie laten ontwikkelen met VueJS? Neem dan direct contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.