Terug naar overzicht

ISHR heeft een groot aanbod van studentenkamers, studio’s en appartementen te huur

Voor studenten is het vinden van een geschikte studentenkamer zo makkelijk nog niet. Gelukkig kunnen studenten in de omgeving van Rotterdam, Delft en Den Haag daarvoor aankloppen bij ISHR (International Student Housing Rooms). Deze organisatie verhuurt studentenwoningen online, en richt zich daarbij vooral op expats. Om dat online te kunnen doen is natuurlijk een mooie website nodig, en tegenwoordig ook een app. Aan Restyles de eer om zowel de website als webapplicatie te ontwikkelen.

Opdrachtgever
Specialisaties in deze case
Bekijk de website

De vraag: zowel een nieuwe website als een webapplicatie op maat

Aangezien het verhuren van studentenwoningen via ISHR vooral online gebeurt, is het belangrijk dat de organisatie een goed werkende en gebruiksvriendelijke website heeft. Deze is door ons geheel op maat gemaakt. Bij een maatwerk website maken onze designers het ontwerp van de website, en zetten onze developers het design om in een volledig functionele website.

Naast een website werd ook een webapplicatie ontwikkeld. Hiermee zijn diverse automatiseringen volledig uitgewerkt. Daarbij kun je denken aan boekingen, bezettingen, het ondertekenen van digitale contracten, en een systeem waarmee problemen kunnen worden aangekaart en verholpen.

Hoe wij dit project tot een succes brachten

Net als een architect eerst zijn ontwerp uittekent, zijn ook wij begonnen met het uitwerken van concept tekeningen. Daarbij is rekening gehouden met zowel het ontwerp op desktop als mobiel. Het doel was om een converterende website neer te zetten. Daarom is ook de gehele check-out flow door ons in kaart gebracht (zoals het boeken van een kamer, ondertekenen van het contract en betalen van de borg). Daarmee hebben we met het ontwerp op deze flow kunnen inspelen.

De website is gekoppeld aan de door ons ontwikkelde app, waar wij Laravel en VueJS voor hebben gebruikt. Met deze app wordt het gehele check-in en check-out proces geautomatiseerd. Daarnaast zijn huismeester taken (zoals het melden van mankementen) geautomatiseerd. Deze worden doorgezet naar de juiste huismeester, die vervolgens binnen de app status updates over het probleem kan doorvoeren.

Ook is een eigen ontwikkelde Chat-module binnen de applicatie geïntegreerd. Tot slot hebben wij een duidelijke RoomRack gebouwd, die helder inzicht geeft in de bezettingen van alle kamers.

Onze aanpak op een rijtje
 • Persoonlijke aanpak gedurende het hele project;
 • Ingebouwde automatiseringen;
 • Maatwerk modules;
 • Conversiegerichte ontwikkeling.

Restyles voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen. Ook valt het op hoe persoonlijk betrokken ze zijn bij de klanten

Bart — ishr.nl

Wat maakt de website en app van ISHR zo bijzonder?

 • Volledig eigen ontwerp;
 • Optimaal UX-design voor meer conversies;
 • Technische SEO tip top in orde;
 • Maatwerk automatiseringen voor het gehele boekingsproces;
 • Unieke en door onszelf ontwikkelde Chat-module;
 • Check-in en Check-out process inclusief automatiserings flows
 • Cleaning module welke aangeeft wanneer en door wie een kamer schoongemaakt dient te worden na een check-out
 • Responsive design.

Het resultaat

Met de maatwerk website en webapplicatie heeft ISHR een hoop processen kunnen automatiseren, waarmee een hoop tijd wordt bespaard. Zo kunnen boekingen voortaan automatisch via de website verwerkt worden. Het converterende ontwerp van de website heeft geleid tot veel meer verhuurde kamers. Daarmee heeft de website direct laten zien dat de investering snel wordt terugverdiend.

Klinkende cijfers in een half jaar tijd
 • Van concept tekening tot maatwerk website en applicatie in 6 maanden
 • Snelle groei dankzij een converterend design;
 • Vele uren aan tijd bespaart dankzij geïmplementeerde automatiseringen.
 • +75%

  Conversie stijging

 • +60%

  Meer organische sessies

 • Top 9

  Positie in Google

Bekijk het resultaat

Met eigen ogen zien hoe we het er vanaf hebben gebracht? Bezoek hier de website van ISHR.

www.ishr.nl

Ook een nieuwe website of webapp nodig?

Ben je op zoek naar een partij die websites, webshops of webapplicaties op maat ontwikkelt? Wij leggen je graag meer uit over de mogelijkheden die we bieden. Neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.