Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

WordPress website laten maken: WordPress ontwikkeling op maat

WordPress website laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in WordPress ontwikkeling! 

WordPress is ’s werelds meest populaire CMS-systeem en met goede reden: de software is gebruiksvriendelijk en ook makkelijk aan te passen. Restyles ontwikkelt zowel maatwerk WordPress websites en WooCommerce webshops als nieuwe plug-ins.

Direct naar:

WordPress: ’s werelds meest gebruikte CMS

Een CMS (Content Management System) is een software waarmee de content op een website aangepast kan worden. Daardoor hoeft iemand geen verstand van code te hebben om toch dingen naar wens te kunnen aanpassen. Van alle CMS-systemen is WordPress de meest geliefde. Logisch ook, want WordPress is makkelijk te gebruiken en biedt daarnaast veel mogelijkheden om te customizen.

WordPress website laten maken

Als onderdeel van onze WordPress ontwikkeling dienstverlening bouwen wij maatwerk WordPress websites. Daarbij wordt de website van A tot Z gebouwd zoals jij dat wil. Vervolgens wordt WordPress binnen de website geïmplementeerd, zodat jij later makkelijk dingen zelf kunt aanpassen indien gewenst.

WooCommerce webshop in WordPress laten maken

Met de plug-in WooCommerce is een WordPress website eenvoudig om te toveren tot een webshop. Veel bedrijven maken van WooCommerce gebruik voor hun online webwinkel.

Ervaar meer over WooCommerce ontwikkeling

WordPress plug-in ontwikkeling

Een groot voordeel van WordPress is dat je gebruik kunt maken van plug-ins, waardoor je aanpassingen niet altijd zelf hoeft te coderen. Je hoeft voor zo’n aanpassing dan enkel de plug-in te installeren via WordPress. Wil jij ergens een nieuwe plug-in voor laten ontwikkelen? Onze developers hebben hier veel ervaring mee.

Ervaar meer over WordPress Plug-in ontwikkeling

Thema installeren of maatwerk website laten maken?

Via WordPress zijn veel standaard thema’s te verkrijgen, om je website snel in een jasje te gieten. Met zo’n thema is het echter moeilijk om je te onderscheiden. Maatwerk WordPress ontwikkeling van je website zorgt voor een snellere website, die geheel in jouw huisstijl gebouwd kan worden.

Zoekmachine optimalisatie voor WordPress websites

Als digitale specialist heeft Restyles ook veel kennis over WordPress ontwikkeling ten behoeve van online marketing. Met zoekmachine optimalisatie kunnen wij jouw WordPress website beter vindbaar maken in Google. Daardoor ben je beter zichtbaar voor je doelgroep, stijgt het aantal website bezoekers en daarmee ook je online bestellingen of aanvragen!

Ervaar meer over Zoekmachine optimalisatie

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is niet voor niets ’s werelds meest geliefde CMS. Het CMS-systeem is geschikt voor allerlei verschillende websites, van visitekaartjes voor kleine bedrijven tot grote webshops.

 • Gebruiksvriendelijk: je website aanpassen wordt een eitje
 • Open-source, waardoor de software goed onderhouden wordt
 • Ondersteunt websites met meerdere talen
 • Allerlei API-koppelingen zijn mogelijk
 • Schaalbaar en dus makkelijk later uit te breiden
 • Goed voor zoekmachines te optimaliseren

Onderdelen van
een WordPress website laten maken

Restyles is een digitale specialist met alle diensten onder één dak om maatwerk WordPress ontwikkeling aan te kunnen bieden. Ons team bestaat namelijk uit zowel designers, developers als marketeers.

Maatwerk design

Geheel volgens je huisstijl

Extra modules

Nieuwe functionaliteiten toevoegen

Responsive

Design voor mobiel en desktop

Online marketing

Geoptimaliseerd voor Google

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk zelf content aanpassen

API-koppelingen

Andere software met je website verbinden

Onderhoud

Je website up-to-date houden

Plug-ins

Zelf niet hoeven te coderen

Snelheidsoptimalisaties

Je WordPress website sneller maken

WordPress website ontwikkeling voor kleine en grote bedrijven

WordPress websites zijn geschikt voor zowel kleinere als grote bedrijven. Ook kun je een WordPress website omtoveren tot wat je maar wilt. Zo is het CMS geschikt voor installatiebedrijven die hun diensten online willen aanbieden, voor verhuurders van studentenwoningen die hun aanbod willen presenteren, maar ook voor grote webshops met duizenden producten.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Dankzij Restyles hebben we een complexe maatwerk website gerealiseerd met een configurator en API koppeling die perfect aansluit bij onze bedrijfsbehoeften. De expertise en toewijding van het team hebben geleid tot een indrukwekkende online ervaring voor onze klanten.

Restyles is onze betrouwbare partner voor white-label maatwerk WordPress ontwikkeling. Hun moeiteloze vertaling van onze ontwerpen naar functionele websites heeft keer op keer indruk gemaakt op onze klanten.

Van een eenvoudig WordPress template naar een op maat gemaakte website met WooCommerce – Restyles heeft onze online aanwezigheid getransformeerd. Sinds de lancering van onze maatwerk webshop zijn de verkoopcijfers aanzienlijk gestegen. Een geweldige investering!

Onze werkwijze voor een
gelikte WordPress website

 1. Kennismaking & oriëntatie

  We beginnen natuurlijk niet zomaar met het bouwen van je website. Eerst willen we weten wie je bent, wat je doet en wat je precies voor website wilt.

 2. Concept design

  Je ideeën worden daarna door ons uitgewerkt in conceptontwerpen. Die leggen we vervolgens ter goedkeuring aan je voor.

 3. Bouwen van de website

  Na eventuele feedback en je akkoord gaan we direct aan de slag met het ontwikkelen van de website.

 4. Tussentijds evaluatie gesprek

  Tussendoor houden we je goed op de hoogte met uitgebreide updates. Ook plannen we periodieke evaluaties in.

 5. Nazorg & optimalisatie

  Na wat feedback over en weer leveren we de website kant-en-klaar aan je op. En ook daarna staan we gewoon voor je klaar als er kleinigheidjes moeten worden aangepast.

Veelgestelde vragen over WordPress ontwikkeling

Heb je nog vragen over WordPress? Vind hier je antwoord, of stel ons zelf je vraag.

Kan met WordPress een website op maat gemaakt worden?

Hoewel er veel standaard thema’s te verkrijgen zijn, kunnen WordPress websites ook op maat gemaakt worden. Het voordeel daarvan is dat de website daarmee volledig in je eigen huisstijl ontwikkeld kan worden. Daardoor kun jij je online beter onderscheiden van andere websites.

Wat is WordPress?

Waarom moet ik kiezen voor WordPress?

Is WordPress ook geschikt voor webshops?

Wil je meer weten over WordPress ontwikkeling?

Lijkt een mooie WordPress website of webshop jou ook wel wat? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.