Terug naar overzicht

Het mooiste Texelse vlees, voortaan door heel Nederland verkrijgbaar

Hoe makkelijk zou het zijn om vanaf je stoel thuis vlees te bestellen, dat vervolgens gekoeld en al op je deurmat afgeleverd wordt? Zo dacht Texelse slager Texels Vlees er ook over. De slagerij, al jarenlang een begrip in badplaats De Koog en omstreken, is aanbieder van puur en eerlijk vlees. Dankzij de gloednieuwe webshop kunnen mensen door heel Nederland voortaan van hun mooie vlees genieten.

Opdrachtgever
Specialisaties in deze case
Bekijk de website

De vraag van de klant

Om meer omzet uit online kanalen te halen was Texelsvlees op zoek naar een nieuwe website. Daarbij was ook een huisstijl nodig, om het eigen merk consequent via online kanalen te kunnen versterken.

Na overleg werd gekozen om een webshop binnen WordPress te bouwen, en daarvoor de populaire plug-in WooCommerce te gebruiken. Hiermee kan Texels Vlees namelijk makkelijk de webshop zelf beheren. Restyles heeft daarom een maatwerk WooCommerce template ontwikkeld.

Onze aanpak tot succes

Voor de ontwikkeling van de huisstijl zijn we op zoek gegaan naar kleurencombinaties en lettertypes die zowel kwaliteit als vertrouwelijkheid uitstralen. Die lettertypes hebben we gevonden in de fonts Oswald en Signika. Wat betreft de kleuren viel de keuze op de combinatie van een donkere tint grijs, een lichte crème kleur, een bordeaux rode kleur, en een olijf groene kleur.

De nieuwe huisstijl is door onze designers direct gebruikt voor het nieuwe webshop design. Om tot dat design te komen, hebben we eerst concept tekeningen volledig uitgewerkt. Daarbij is rekening gehouden met zowel de mobiele als desktop weergave.

Omdat het een webshop betreft, hebben onze conversie-optimalisatie specialisten ook een steentje bijgedragen. Op basis van hun adviezen hebben we de lay-out zo conversiegericht kunnen ontwerpen, met diverse strategisch geplaatste call-to-actions.

Klinkende cijfers in een jaar tijd
 • Meer dan 7000 bezoekers per maand
 • Gemiddelde van 450 orders per maand

Restyles voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen. Ook valt het op hoe persoonlijk betrokken ze zijn bij de klanten

Kees Moormann — texelsvlees.nl

Wat maakt deze website zo bijzonder?

 • Exclusief webdesign ontwerp op maat;
 • Volledig voor Google geoptimaliseerd;
 • Koppeling met Mailchimp voor e-mailmarketing;
 • Conversie-optimalisatie;
 • Custom WooCommerce thema, waarmee de webshop makkelijk zelf beheerd kan worden;
 • Responsive ontwikkeling.

Het resultaat

Met de nieuwe huisstijl en webshop hebben we de juiste vertrouwelijke uitstraling weten neer te zetten, en heeft Texels Vlees een houvast voor verdere online reclame-uitingen. Daarmee zorgt het bedrijf voor herkenning, wordt de klantenkring vergroot, en wordt het merk versterkt. De webshop is conversie gericht ontworpen en de resultaten mogen er wezen: met de livegang van de webshop heeft de slagerij zijn omzet weten te verdubbelen.

Resultaten om over naar huis te schrijven
 • Nieuwe webshop met een professionele en vertrouwelijke uitstraling;
 • Verdubbeling van de omzet ten opzichte van enkel de fysieke winkel op Texel.
 • +100%

  Omzetstijging

 • +700%

  Meer organische sessies

 • 12

  Aantal top 5 posities in Google

Bekijk het resultaat

Bij ons gaat het water in de mond lopen van de nieuwe webshop. Niet alleen omdat het vlees er zo smakelijk uit ziet, maar ook omdat we erg trots op het resultaat zijn! Bekijk de webshop via de knop hieronder.

www.texelsvlees.nl

Ook een maatwerk webshop laten maken?

Wil jij ook meer omzet via online kanalen genereren? Een mooie en converterende webshop is daarvoor een must have. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.