Ontwikkeling & integratie

Terug naar overzicht

Mobile app op maat laten maken

Wil jij een mobile app laten maken? Restyles maakt mobiele applicaties voor bedrijven en andere opdrachtgevers. Van uitwerking van je idee tot grafisch design en de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke app. Volledig op maat gemaakt. En werkend op iOS, Android en Windows.

Direct naar:

Nóg makkelijker je doelgroep bereiken met je eigen mobile app

Een eigen mobiele app is een goede manier om je bedrijf, dienst of product bij klanten verder onder de aandacht te brengen. Apps zijn laagdrempelig, toegankelijk, en geschikt voor allerlei bedrijven, van webshops tot dienstverleners. Restyles ontwikkelt mobile apps voor bedrijven in allerlei branches, en met uiteenlopende budgetten.

Maatwerk ontwikkeling vanuit scratch

Omdat onze ontwikkelaars iedere mobile app from scratch maken, zijn de mogelijkheden voor jouw app eindeloos. We zijn namelijk nergens aan gebonden en kunnen al je ideeën uitwerken tot een volledig functionerende app. Hierdoor kan de app in je eigen huisstijl gebouwd worden en kunnen we alle functionaliteiten toevoegen die je maar wenst.

Schaalbare ontwikkeling

Een ander groot voordeel van een mobile app op maat laten maken is dat het ontwikkeltraject schaalbaar is. Dat houdt in dat we nieuwe functionaliteiten gefaseerd kunnen toevoegen. Stapje voor stapje dus, terwijl je nieuwe app ondertussen al wel gewoon live kan gaan.

Technisch perfect gebouwde mobiele apps

Omdat onze developers gebruik maken van moderne frameworks (zoals VueJS), zitten ons mobile apps technisch zeer sterk in elkaar. Deze sterke fundamenten maken jouw app sneller en helpen bugs te voorkomen.

Mobile app die op iOS, Android en Windows werkt

De mobile apps die wij ontwikkelen zijn compatibel met diverse besturingssystemen, zoals iOS, Android en Windows. Ook werken deze op zowel smartphones als tablets. Het is natuurlijk ook mogelijk om apps te laten maken die enkel op één systeem (zoals iOS) of apparaat (zoals een tablet) werken.

Perfecte UI/UX

Gedurende de ontwikkeling van je mobile app werken onze developers nauw samen met onze UI/UX-experts. Zij hebben namelijk veel kijk op de gebruiksvriendelijkheid van het design. Dankzij deze samenwerking leveren we altijd zeer gebruiksvriendelijke apps op, altijd geheel in je eigen huisstijl.

Mogelijkheid tot het koppelen van een web app

Beschik je al over een webapplicatie? Dan kunnen wij er ook voor zorgen dat je mobile app met deze web app gekoppeld wordt. Dit is zowel voor webshops als webapplicaties zoals boekhoudsystemen of voorraadbeheersystemen mogelijk. Je webapplicatie blijft op deze manier altijd binnen handbereik.

Waarom bedrijven kiezen voor een maatwerk mobile app

Een mobiele app laten maken helpt niet alleen je producten of diensten aan de man te brengen. Ook versterkt het je merk. Een maatwerk mobiele app wordt namelijk volledig in jouw eigen huisstijl gemaakt.

 • Volledige vrijheid in design en functionaliteit
 • Werkt op iOS, Android en Windows
 • Optimale gebruikerservaring
 • Geen beperkingen in functionaliteit
 • Is op ieder moment uit te breiden

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  We willen graag van je weten wat voor soort mobile app je in gedachte hebt. Wat dient de app te doen, en wat wil je ermee bereiken? Vanuit onze ruime ervaring met apps ontwikkelen adviseren we je over de mogelijkheden.

 2. Brainstorm & concepting

  Jouw idee begint nu concrete vormen aan te nemen. We ontwerpen een blueprint voor je app, vullen details verder in en gaan aan de slag met een grafisch design.

 3. Uitvoering van ontwikkeling

  Als de plannen rond zijn, gaan we snel van start met de ontwikkeling ervan. Onze developers werken nauw samen met onze UI/UX-experts. Zo zetten we een technische perfecte app neer die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is.

 4. Tussentijdse opleveringen & testrondes

  Door je tussentijdse versies van jouw gloednieuwe mobile app te laten zien, krijgen we in iedere fase de kans om je feedback direct te verwerken. Daarnaast weet je hierdoor ook precies hoe de ontwikkeling van je app verloopt.

 5. Nazorg & optimalisatie

  De app is klaar en wij leveren deze aan je op. Maar ook daarna kun je nog gewoon bij ons aankloppen om puntjes op de i te laten zetten, of beveiligingsupdates te laten doorvoeren.

Veelgestelde vragen over mobile apps

Wil je meer weten over het laten maken van een mobile app? Misschien staat het antwoord op een van je vragen er bij deze veelgestelde vragen wel bij. En anders kun je gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat is een mobile app?

Een mobile app is een applicatie (een computerprogramma) dat ontworpen is om op smartphones en tablets te werken. Met de software kunnen extra functionaliteiten aan het toestel worden toegevoegd.

Hoe lang duurt het laten maken van een mobile app?

Werkt de mobile app op alle smartphones?

Kan de mobile app in mijn huisstijl gemaakt worden?

Kunnen er in een later stadium nog extra dingen worden toegevoegd?

Benieuwd wat het laten maken van een mobile app gaat kosten?

Neem contact op met onze adviseurs om geheel vrijblijvend je idee voor een mobile app te bespreken.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.