Terug naar overzicht

999.nl is een edelmetaalhandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van fysieke edelmetalen

Goud, de koning der metalen. Al duizenden jaren wordt aan goud veel waarde toegekend, om diverse redenen. Vandaag de dag is goud inkopen ook een manier om geld in te investeren. Het bedrijf 999 biedt als online goud aanbieder deze ultieme beleggingsmogelijkheid aan voor mensen. Om een professionele uitstraling naar de klantenkring te hebben werd Restyles ingeschakeld voor een gloednieuwe huisstijl en een design voor de webshop.

Opdrachtgever
Specialisaties in deze case
Bekijk de website

De vraag van de klant

Wie besluit geld te investeren in goud, wil dat doen bij een partij die er te vertrouwen uit ziet. En dus besloot 999 het goed aan te pakken, door een professionele huisstijl te laten ontwikkelen. Als online aanbieder biedt het bedrijf goud aan via een webshop. Ook daar was een nieuw design voor nodig.

De designers van Restyles hebben het design van de gehele website ontwikkeld, en daarbij rekening gehouden met zowel het desktop als het mobiele design.

Onze aanpak tot succes

Bij het ontwerpen van een website is het belangrijk dat zowel de look als de feel tiptop in orde is. Het gevoel dat je als bedrijf wilt uitstralen moet precies kloppen. Daarom wordt bij de ontwikkeling van een huisstijl en design altijd nauw met de klant overlegd, om dat gevoel zo goed mogelijk in het design te kunnen verwerken.

Om zoveel mogelijk feedback direct te kunnen verwerken, zijn we eerst begonnen met het volledig uitwerken van concept tekeningen. Hierdoor kunnen we vrij met ideeën spelen en sneller tot een gewenst ontwerp komen. Nadat alles met 999 besproken was en we het duimpje omhoog kregen, hebben onze designers dit design verder ingevuld.

Dit werd gedaan op basis van de huisstijl, die tussendoor ook ontwikkeld was. Deze manier van werken heeft het eenvoudiger voor ons gemaakt om tot ontwerpen te komen die precies op de wens van de klant aansluiten.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal
 • Uitgebreide en persoonlijke intake om de precieze vraag te doorlichten.
 • Veel overleg om de look en feel van 999 nauwkeurig in het design vast te leggen.

Wat maakt deze designs zo bijzonder?

 • Exclusief webdesign ontwerp op maat;
 • Geoptimaliseerd voor maximale conversies;
 • Professionele en betrouwbare uitstraling;
 • De look & feel van 999 vastgelegd;
 • Herkenbare stijl voor de doelgroep;
 • Responsive designs, voor mobile en desktop.

Het resultaat

De inzet van onze designers heeft geleid tot een herkenbare huisstijl voor 999. De nieuwe stijl zorgt voor de juiste vertrouwelijke uitstraling die binnen deze branche zo hard nodig is. Het webshop design is volledig op basis van de huisstijl ontwikkeld.

Alle pagina’s die op de uiteindelijke website zullen komen te staan hebben ieder een speciaal ontwerp gekregen. Daarbij hebben we steeds extra aandacht besteed aan het maken van een zo conversie gericht check-out ontwerp. 999 zal hier nog lang de vruchten van plukken.

 • +80+

  Conversie stijging

 • +75%

  Meer organische sessies

 • Top 3

  Positie in Google

Ook een nieuwe huisstijl of website nodig?

First impressions last. Wil jij ook goed voor de dag komen met een mooie huisstijl of website? Neem dan nu contact op, dan vertellen wij je geheel vrijblijvend wat er allemaal mogelijk is.

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.