Online marketing

Terug naar overzicht

Professionele e-books laten maken

Wil je online een e-book aanbieden? Goed idee! Door via je website gratis e-books aan te bieden kun je veel leads verzamelen. In combinatie met een marketing funnel en e-mailmarketing is een e-book een efficiënt middel om je dienst of product te promoten, en meer potentiële klanten te binden.

Restyles ontwikkelt complete professionele e-books, van het schrijven van content tot de visuele uitwerking. Ook kunnen wij als online marketing specialist je helpen met de marketing daarvan.

Direct naar:

Meer leads door een e-book aan te bieden

Het is een populaire en bewezen strategie die door veel bedrijven gehanteerd wordt: in ruil voor een e-mailadres geef je een gratis e-book weg. Dit e-book bevat waardevolle informatie voor de doelgroep. Jij stuurt vervolgens marketing e-mails naar de verzamelde adressen, om op een laagdrempelige manier toch nauw in contact met je doelgroep te staan. Dat zorgt dus voor extra leads, meer (potentiële) klanten uiteindelijk meer omzet!

E-book concepten bedenken

Heb je zelf al een idee voor een e-book? Top! Zo niet, dan denken we daar graag over met je mee. Onze creatieve geesten helpen je een concept uit te werken dat goed aansluit bij je doelgroep, en hen van waardevolle informatie kan voorzien.

Content voor het e-book uitwerken

Een e-book dient je doelgroep van waardevolle content te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan handige stappenlijstjes, tips, diepgaande analyses over een onderwerp, of praktische informatie over het aanpakken van een probleem. Onze content marketeers werken deze informatie op een pakkende en begrijpbare manier voor je uit.

Visuele ondersteuning voor het e-book maken

Een e-book is makkelijker te lezen als er ook visuele ondersteuning in is opgenomen. Denk daarbij aan ondersteunde afbeeldingen of grafieken, infographics, of andere elementen die het e-book aankleden. Zo kunnen wij het e-book ook geheel in jouw eigen huisstijl ontwikkelen.

Opzetten van een e-mailmarketing campagne

Om het meeste uit je e-book te halen dien je een goed opgezette e-mailmarketing campagne op te zetten. Wij helpen je bij het opzetten en automatiseren daarvan, en ontwikkelen strakke e-mailtemplates die je kunt gaan versturen.

Extra leads binnenslepen met conversie-optimalisatie

Als het e-book klaar is en de mailcampagne staat opgesteld, dien je jouw e-book nog wel aan de man te brengen. Met een conversie-optimalisatie zorgen wij ervoor dat het e-book aantrekkelijk op je website gepresenteerd wordt, zodat jij kunt beginnen met het verzamelen van e-mailadressen.

Waarom e-books inzetten voor marketing zo nuttig is

Met een e-book kun je niet alleen makkelijk je mailinglijst opbouwen, je profileert je ook nog eens als een specialist binnen jouw markt.

 • Als PDF is het e-book makkelijk toegankelijk
 • Leuk als weggevertje om een klantenkring uit te breiden
 • Ideaal om mailadressen voor e-mailmarketing mee te verzamelen
 • Zet jezelf neer als expert binnen jouw marktgebied
 • Helpt met naamsbekendheid en het versterken van een merk
 • Voorziet je doelgroep van waardevolle informatie

Onderdelen van
e-book ontwikkeling

Bij Restyles hebben we alles in huis om mooie en waardevolle e-books te maken. Wij bestaan namelijk zowel uit designers als marketeers en developers.

Onderwerp bedenken

Met creatieve ideeën komen

Content uitwerken

Informatieve content schrijven

Grafische vormgeving

Je e-book mooi aangekleed

Adverteren

Je e-book aan de man brengen

Conversie-optimalisatie

Meer leads via je website

Met je meedenken

Altijd oplossings- en resultaatgericht

Marketing funnel opzetten

Inspelen op de customer journey

In je huisstijl

De herkenbaarheid van je bedrijf behouden

Uitgebreide ondersteuning bij je marketing

Een e-book laten maken is één ding. Om daar de vruchten van te plukken dient de marketing erom heen ook in orde te zijn. Als digitale specialist bieden wij je ook daar graag onze ondersteuning bij aan. Dat kan in zijn geheel, of gedeeltelijk. Zo zijn we goed in het opzetten van e-mailmarketing en advertentie campagnes, of het optimaliseren van websites ten behoeve van meer conversies.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Restyles heeft voor ons een maatwerk webapplicatie ontwikkeld en onze wensen zijn hierin perfect uitgevoerd. Ook voor toekomstige aanpassingen staan ze netjes voor ons klaar.

Wij hadden bij Kymco een oplossing nodig voor onze garantie aanvragen. Maatwerk was hiervoor de oplossing en Restyles heeft dit voor ons succesvol gerealiseerd!

Restyles heeft voor ons een nieuwe website en webapplicatie verzorgt van A tot Z. Het team voegt veel enthousiasme toe aan hun werk en dat is terug te zien bij de opleveringen.

Onze e-book werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  Tijdens een kennismakings- en oriënterend gesprek mag je ons uitgebreid vertellen wat je nodig hebt en van ons verwacht.

 2. Concepten bedenken en uitwerken

  Wij gaan vervolgens aan de slag met het bedenken van een concept voor het e-book, en presenteren dit aan je.

 3. Ontwikkeling van het e-book

  Als je het met onze ideeën eens bent starten onze content marketeers en designers met de ontwikkeling van het e-book.

 4. Ondersteuning bij de marketing

  Nadat deze naar tevredenheid opgeleverd is kunnen we je ook ondersteunen met de verdere marketingwerkzaamheden.

Veelgestelde vragen over e-books laten maken

Meer weten over het laten maken van e-books? Vind hier je antwoord, of neem gewoon even contact op.

Wat is een e-book?

Een e-book is een digitaal boek dat via een PDF-bestand of e-reader bestand geleverd wordt. Hoewel het e-book mooi opgemaakt kan worden en er net als een gewoon boek uit kan zien, is het boek dus uitsluitend bedoeld voor digitaal gebruik.

Waarom moet ik een e-book laten maken?

Waar moet het e-book over gaan?

Benieuwd hoe wij voor jou een e-book kunnen maken?

Daar vertellen we je graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op om je idee te bespreken, dan leggen wij je uit hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.