Online marketing

Informatieve blogs laten schrijven

Wil jij meer bezoekers op je website hebben, of jezelf als een autoriteit in je markt neerzetten? Dan is daar een simpele, maar super effectieve oplossing voor: bloggen! Met blogs kun je diep in een onderwerp duiken en je doelgroep van waardevolle informatie voorzien. Niet alleen is dit goed om hoog in Google te scoren, ook gaan je bezoekers jou als een echte expert zien.

Geen zin om zelf blogs te schrijven? Laat dit dan door Restyles doen. Onze content marketeers doen uitvoerig onderzoek en schrijven informatieve en pakkende blogs voor je op basis van een content planning.

Direct naar:

Meer relevant verkeer naar je website dankzij blogs

Zakelijk bloggen is een populaire en veel toegepaste marketingstrategie. Iedereen die wat van zoekmachine optimalisatie (SEO) af weet zal het beamen: met goed geschreven blogs kun je de top van Google veroveren. Daarmee kun jij het bereik van je website natuurlijk sterk vergroten. En al die extra bezoekers en potentiële klanten zorgen op den duur voor een mooie omzetstijging.

Blogs laten schrijven of redigeren

Restyles kan je op twee manieren helpen met bloggen. Of wij schrijven de blogs voor je, of wij lopen blogs die je zelf aanlevert na en plaatsen deze op waardevolle websites. Hoewel de baten hoog zijn, kost bloggen natuurlijk ook tijd en moeite. Wij nemen die zorgen uit handen als je niet van schrijven houdt, inspiratieloos bent of een gebrek aan tijd hebt.

Meer over het schrijven of redigeren van een blog

Regelmatige blogs met een content planning

Als wij voor je gaan bloggen, stellen we in overleg met je een content planning op. Op deze planning staat wanneer we blogs dienen te publiceren en over welk onderwerp ieder blog dient te gaan. Dit geeft houvast en overzicht in alle informatie die je met je blogs wilt delen.

Uitgebreide research

Zakelijke blogs dienen informatief te zijn. Onze content marketeers doen daarom voordat ze met schrijven beginnen altijd uitvoerig onderzoek naar het onderwerp. Hierdoor kunnen zij de juiste informatie in de blogs verwerken en deze zo nuttig mogelijk voor je doelgroep maken.

Bloggen voor SEO en meer bezoekers

Een goede manier om meer bezoekers via Google te trekken is door te bloggen. Wij zorgen voor SEO-geoptimaliseerde blogs, waar belangrijke keywords in zijn opgenomen. Dit zorgt voor een hogere ranking in Google en daarom op den duur voor meer website bezoekers.

Blogs laten schrijven voor een beter linkprofiel

Ook kunnen we blogs op externe websites voor je plaatsen. Daarbij schrijven we blogs, waarin we wat linkjes naar jouw website opnemen. Door deze blogs op andere (goede en relevante) websites te plaatsen, stijgt de waarde van jouw linkprofiel. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO.

Tussentijds evaluatie en rapportages

We kunnen wel van alles roepen, maar voor jou draait het natuurlijk om de uiteindelijke resultaten. Om je goed op de hoogte te houden van onze vorderingen plannen we daarom regelmatig evaluaties in. Ook ontvang je elke maand een uitgebreide rapportage over de afgelopen maand.

Waarom blogs een goede toevoeging voor je website zijn

Meer bezoekers, meer autoriteit, meer potentiële klanten. Klinkt als een droom toch? Je hoeft er alleen maar voor te bloggen.

 • Meer bezoekers op je website
 • Je profileert jezelf als expert
 • Je creëert een mogelijkheid tot interactie met je doelgroep
 • Je voorziet je doelgroep van waardevolle informatie
 • Door bloggen uit te besteden bespaar je een hoop tijd
 • Optimalisaties gebaseerd op data

Waar bestaat het schrijven blogs uit?

Restyles is een enthousiaste verzameling van content marketeers, designers en web developers. Wij hebben veel ervaring met het schrijven van blogs en al talloze bedrijven aan meer website bezoekers geholpen.

Plannen

Een strakke contentplanning opstellen

Strategie bepalen

De juiste koers varen

Keyword research

Veelgebruikte zoekwoorden vinden

Onderzoek

Diep in het onderwerp duiken

Schrijven

Informatieve en pakkende blogs schrijven

Redigeren

De blog in correct Nederlands publiceren

Linkbuilding

Waarde van je linkprofiel verhogen

Publiceren

Blogs op websites plaatsen

Maandelijkse rapportage

Iedere maand een rapportage

Maandelijkse rapportages en evaluatie

Meestal wanneer bij blogs voor onze klanten schrijven, doen we dit over de duur van een langere periode. Daarbij houden we een strakke planning aan. Om je daarbij nooit in het duister te laten tasten ontvang je iedere maand van ons een rapportage met de uitgevoerde werkzaamheden en behaalde resultaten. Ook plannen we periodiek evaluatiegesprekken in, waarin je de ruimte krijgt ons feedback te geven.

img

Hoe beleven klanten de samenwerking?

Vivamus maximus, risus sed facilisis pellentesque, orci velit hendrerit mi, quis volutpat lacus magna nec nulla. In eu elit id dolor ultricies volutpat vel nec ipsum. Donec at felis ornare, varius nibh vel, laoreet orci. Proin odio magna, tincidunt in accumsan sed.

Proin nec nulla molestie, pretium augue at, sodales sapien. Donec feugiat facilisis nisi, vel aliquet ligula mattis et. Vestibulum mattis eros risus, vitae tempor ex laoreet vitae.

Nunc auctor egestas ligula quis molestie. Morbi sit amet ex at diam accumsan rhoncus nec sit amet nunc. Morbi non mollis nisl. Phasellus malesuada massa augue!

Onze blog werkwijze

 1. Kennismaking & oriëntatie

  In een persoonlijk intakegesprek nemen we je wensen door en bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.

 2. Uitgebreid onderzoek

  Wij gaan vervolgens aan de slag met keyword research en verder onderzoek om een sterke contentplanning op te stellen.

 3. Opstellen contentplanning

  Die planning stellen we daarna op en leggen we aan je voor. Tevreden? Dan kunnen we direct gaan knallen.

 4. Schrijven van de blogs

  Periodiek, op basis van de planning, schrijven wij blogs voor je en publiceren we deze (na feedback verwerking).

Veelgestelde vragen over blogs

Meer weten over bloggen? Vind hier meer informatie, of stel ons zelf je vraag.

Wat is een blog?

Een blog is een (veelal) artikel dat informatief, motiverend of vermakend kan zijn voor je doelgroep. Je plaatst deze op je eigen website, of als gastblog op een andere website. Vaak worden blogs gebruikt om dieper op een voor de doelgroep relevant onderwerp in te duiken.

Wat is het voordeel van zakelijk bloggen?

Wat zijn de kosten van blogs laten schrijven?

Worden de blogs voor Google geoptimaliseerd?

Wil jij het blogs laten schrijven uitbesteden?

Zie jij meer website bezoekers en autoriteit wel zitten, maar mis je de tijd of expertise om zelfs blogs te schrijven? Laat Restyles dit dan voor je doen? Neem nu vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook interessant voor jou

img

Blijf op de hoogte

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.