• Creatief en enthousiast team
 • Unieke strategieën
 • Top service en persoonlijk contact
 • Scherpe en betaalbare prijzen
mobile_photo
16 mrt.

Online marketing kan niet zonder offline voor de optimale indruk bij de doelgroep

Indruk maken op de doelgroep om uw boodschap zo helder mogelijk over te brengen? Het is van belang om online marketing aan te vullen met offline inzet. Door de verschillende kanalen netjes op elkaar af te stemmen creëert u een maximaal overtuigende boodschap. U profiteert met de combinatie van online en offline marketing optimaal van de voordelen van herhaal marketing. Des te vaker de doelgroep uw boodschap treft, des te effectiever u die kunt overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een SEA-campagne die u aanvult met promotieartikelen voor de doelgroep of een online campagne die de doelgroep terug ziet komen door middel van autobelettering.

Offline vult online aan

Offline marketing vervult nog altijd een belangrijke rol in het bereiken van de doelgroep, juist nu er ook online van alles mogelijk is. We maken gebruik van onze computers, tablets en telefoons om over het web te surfen en sociale media te gebruiken, daarnaast komen we echter ook in reallife nog tal van reclameboodschappen tegen.

De combinatie van online en offline marketing biedt tal van reclame-mogelijkheden.

We doen boodschappen in het centrum, rijden over de snelweg naar familie en bezoeken sportwedstrijden of andere evenementen. Door daar offline aanwezig te zijn in aanvulling op de online campagne kunt u uw boodschap maximaal effectief op de doelgroep overbrengen.

Des te vaker de doelgroep uw boodschap ervaart of ontvangt, des te groter de kans dat u een onuitwisbare indruk kunt maken. Online en offline marketing vullen elkaar uitstekend aan, de combinatie benut de kracht van herhaal marketing optimaal. Des te vaker de doelgroep uw boodschap ervaart, des te positiever de attitude en des te gemakkelijker die in het geheugen blijft hangen. Dat waar we bekend mee zijn ervaren we onbewust als prettiger, herhaal marketing is wat dat betreft van grote toegevoegde waarde voor uw product, merk of bedrijf.

Samenwerking met Tint Totaal

U bent bij ons aan het juiste adres voor online marketing, voor de offline marketing werken we samen met een ervaren partner. Het gaat om Tint Totaal, een specialist in de verschillende offline marketing kanalen. Zij ondersteunen ons binnen de totale marketing strategie die we voor u bepalen, waarbinnen we zowel de beschikbare online als offline kanalen benutten.

Online en offline marketing combineren

De combinatie van online en offline marketing biedt tal van reclame-mogelijkheden. We kunnen een AdWords-campagne voor u ontwikkelen en die aanvullen met (grootformaat) drukwerk, voertuigreclame of banners. Daarnaast kunnen we een nieuwsbrief, remarketing of activiteiten op de sociale media kracht bij zetten door middel van offline herhaal marketing.

Benieuwd naar de kracht van online en offline marketing? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u graag meer.

Vond u dit een interessant artikel?
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Met succes geleverd voor:

 • praefero
 • nissan
 • merkur
 • docter-online

Hebben wij u kunnen overtuigen of heeft u een vraag?

Bel +31 (0 ) 8502 50004 voor meer advies. Of klik op 1 van de contactknoppen hieronder.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Tips, aanbiedingen en het laatste nieuws.

 • Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau
 • Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau
Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau
Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau
Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau
Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau
Restyles - Full-service internetbureau en reclamebureau

Warning: Unknown: open(/tmp/restyles.nl/sess_063k34cptpjb3ch1agabdg8824, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/restyles.nl) in Unknown on line 0